Bahatu Kockarevu razotkrila plesačicina majka: Kija mučila statiste, pretila maloletnicama tužbom!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica "Zadruge 1" Kristina Kija Kockar našla se na udaru jedne majke, čija se ćerka prijavila da statira u njenom novom spotu, a koja se zbog toga provela kao bos po trnju.

Foto: e-stock
Kija Kockar

Prema tvrdnjama izvesne Ruške sa Instagrama, njena ćerka bila je izložena brojnim neprijatnostima nakon što se sama prijavila za učešće u snimanju.

Ona je navela da se Kija ogradila od troškova šminke, frizure i stajlinga, kao i da nije imala obzira za to što devojke svakodnevno prolaze po nekoliko kilometara kako bi prisustvovale probama.

- E, sad jedno javno obraćanje povodom Kije Kockar i učestvovanja u njenom spotu. Žena od 30 godina je našla da preti devojkama od 20 godina i manje (polovina je maloletna) zbog toga što neće da glume budale za nju. Organizovala je kasting povodom spota u kom su joj bili potrebni statisti za džabe. Bez obezbeđene odeće i šminke - stoji u objavi na Instagramu, u kojoj je objasnila da je svađa između statista i Kije eskalirala, nakon čega je i samo snimanje otkazano.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Kija Kockar

- Naravno, devojke su u afektu razmišljale i da objave njenu pesmu. Čim je saznala za to, počela je da preti tužbama sa rečenicom da će tim tužbama dobiti para da plati pet spotova. Ne znam samo kako nije očekivala još veći gnev od devojaka koje su vežbale satima da bi spot na kraju bio otkazan - stoji u objavi.

Kako dalje šokirana majka navodi, Kija je devojkama pretila podacima koje su ostavile prilikom prijave, a koje bi obelodanila. Pored toga, kako se navodi, Kockareva nije uzela u obzir činjenicu da je većina devojaka dolazila iz okolnih mesta i ceo dan predano radila na koreografiji da bi im još dodatno govorila da kome se ne sviđa, može da ide.

RepublikaFoto: youtube.com/ Pinkove Zvezde
Kija Kockar

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pokušali smo da dobijemo Kiju, ali do zaključenja broja nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Podsećanja radi, pobednica "Zadruge 1" pre mesec dana objavila je kasting za učešće u njenom novom spotu. Tada se prijavilo na stotine devojaka, čime se ona javno pohvalila, a samo nekolicinu je odabrala za učešće koje se, po svemu sudeći, neslavno završilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Di

24.06.2020 11:18

Kriv je onaj ko gura ovo smece...

Odgovori 32 56
Cica

25.06.2020 07:04

Nazovi zvezda

Odgovori 1 44
Mika

25.06.2020 09:06

Umišljena pevaljka. Šta je drugo moglo da se očekuje od uobražene žene

Odgovori 1 41
Čeda

25.06.2020 09:45

Roditelji dece statista se uzvezdili i uvredili. Ne znaju da snimanje spota košta 15 hiljada evra.

Odgovori 73 0