IZ PROVODA U SMRT: Milisav sa Stefanom poginuo na skuteru, a samo dva dana ranije je izgubio oca!

Autor:

Hronika

24.06.2020

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Petrović (27) iz sela Vražogrnac i Milisav Bratović (51) iz sela Nikoličevo stradali su preksinoć u Zaječaru, kada su se skuterom zakucali u alfa romeo. Među rođacima stradalih prijatelja zavladao je muk jer je Milisav pre samo dva dana izgubio i oca, koji je takođe poginuo, ali na traktoru!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Do nesreće je došlo na raskršću ulica Crvene armije i Laze Ilića kada je motor kojim je upravljao Petrović, u nameri da pretekne automobil, prednjim točkom udario u njegov prednji deo, tačnije, u vozačeva vrata. Iako je dvojici prijatelja na skuteru odmah ukazana lekarska pomoć, njima nije bilo spasa i obojica su podlegli povredama dva sata nakon što su prevezeni u Zdravstveni centar Zaječar. Vozač alfa romea Marko D. prošao je bez ozbiljnijih povreda.

- Nesrećni Milisav je pre dva dana izgubio oca u nesreći sa traktorom! On je iz Zaječara, pa ne znamo njegovu porodicu, a Stefan je naše dete i bio je stvarno dobar dečko. Bio je nakonče mom sinu. Taman kad mu je krenulo, kad je malo zaimao i izvukao se, odnela ga je smrt. Voleo je motore, a koliko znam, nije jurcao i bio je savestan. Voleo je da se druži i da izlazi i verovatno je bio negde u gradu, pa je u povratku kući doživeo nesreću. Još ne znamo tačno. Bio je prevodilac u jednoj lokalnoj transportnoj firmi - ispričala je za Srpski telegraf Stefanova dalja rođaka.

Kako dodaje, Stefanova majka je van sebe jer je sada izgubila i drugog sina!

- Ocu je bio jedinac, a njegova majka baš nije imala sreće u životu. Pre nekoliko godina ostala je i bez starijeg sina iz prvog braka, u kojem je izgubila i muža. Od dece joj je ostala samo ćerka i sada je van sebe - ispričala je Petrovićka.

Stefanov komšija Milan kaže da je stradali mladić mnogo voleo motor i da ga je stalno sređivao i čistio, a na pomen nesreće samo je izustio:

- Obojicu je stigla neka zla sudbina, gubili su najmilije i teško živeli...

Milisav i Stefan nisu bili baš bliski prijatelji. Stefan je radio kao prevodilac u jednoj transportnoj firmi, a upoznali su se u Vražogrncima, gde je Milisav bio zaposlen na železničkoj stanici za firmu "Srbija Kargo".

- Milisav je živeo u smeštaju za samce, budući da nije bio oženjen i da nije imao decu. O njemu u selu pričaju da je svakodnevno pio, kao i da je o privatnom životu izbegavao da priča. Kažu da je bio nesrećan i usamljen - kažu meštani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading