Drama u Novom Sadu! Manekenka skočila s mosta: Zbog eksplozivne svađe sa dečkom pokušala da se ubije!

Autor:

Zabava

22.06.2020

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Švonja, supruga fudbalera Filipa Đorđevića prošla je kroz veoma turbulentan životni period, koji je uspela da prebrodi i nastavi dalje.

RepublikaFoto: instagram.com/callmelolita
Jovana Švonja

Pisalo se da je Jovana 2010. godine zbog svađe sa bivšim dečkom pokušala da naudi sebi skokom sa mosta "Duga" u Novom Sadu. Švonja je demantovala ove navode, objasnivši da nikada nije ni pomislila na tako nešto. Tada je izjavila da se skok nikada nije ni dogodio, već da je reč o nezgodi.

- Svako ko me poznaje zna da sam osoba puna entuzijazma i volje za životom, te je ta priča smešna i daleko je od istine - rekla je Jovana svojevremeno.

Međutim, onda je za jedan list ispričala drugačiju priču.

- Pomislila sam da mi nema drugog izlaza… Pogrešila sam, a toga sam bila svesna kada sam se našla u vodi - rekla je Jovana, dodajući da se kaje zbog svoje ishitrene reakcije, koja je usledila nakon ljubavne svađe sa dečkom Slavkom Moljcem.

RepublikaFoto: instagram.com/callmelolita

Samo dve godine kasnije, manekenka je doživela novi peh.

Švonja je na snimanju jednog spota upala u vrelo čija je temperatura bila 90 stepeni. Zadobila je opekotine pedeset odsto kože na telu i ostala bez kose. Na svu sreću njen brat je brzo reagovao. U bolnici je provela tri nedelje, a kako kaže, nije dozvolila da trumatičan događaj ostavi posledice.

Jovana danas izgleda nikad bolje. Udata je za fudbalera Filipa Đorđevića sa kojim ima dvoje deca - ćerku Noel i sina Leona. Jovana i njena porodica žive na relaciji Srbija-Italija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading