Đoković se provodio uz Anu Nikolić: Novak lumpovao bez Jelene na splavu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković napravio je pravu pometnju kada se pojavio u jednom beogradskom klubu, i to bez supruge Jelene.

Foto: e-stock
Novak Đoković

Naime, prvi reket sveta banuo je na otvaranje jednog beogradskog kluba gde je pevala Ana Nikolić i bukvalno šokirao sve prisutne. Nesvakidašnja scena Noleta u noćnom provodu, prema rečima očevidaca, zaprepastila je sve prisutne, koji nisu spuštali pogled sa njega.

- Novak je nasmejan ušetao u klub i bio je u društvu braće Marka i Đorđa. Svi su odmah začuđeno pogledali u njegovom pravcu. Još su se više šokirali kada su videli da se nije smestio u neki od centralnih separea, nego skromno za sto tik do kuhinje - govori izvor koji se zatekao na licu mesta i dodaje:

- Nole je bio raspoložen celo veče, veselio se uz Anine pesme, a čak je ustao i da igra. Pio je vodu i nije naručivao nikakva skupa pića. Jelena nije bila sa njim, pa su devojke iskoristile trenutak kako bi mu se približile bar toliko da ga zamole za fotografiju. Svima je izlazio u susret.

Pošto žena nije bila sa njim, devojke su iskoristile trenutak kako bi mu se približile bar toliko da ga zamole za fotografiju

RepublikaFoto: e-stock
Ana Nikolić

Kako dalje saznajemo, svetski broj jedan klub je napustio oko dva sata ujutru, dok su njegova braća ostala i dalje u provodu.

Ana Nikolić nije krila oduševljenje što je na njen prvi nastup posle pauze došao Novak, pa je otkrila kako je njegov fan odavno, te da je imala priliku da ga upozna još dok je bio mali.

Ana: Oduševljena sam što je Nole došao da me gleda, nadam se da je uživao

- Oduševljena sam što je došao da me gleda, nadam se da je uživao. Novak i ja se znamo još iz detinjstva, kada sam bila mala. Pevala sam u jednom klubu na Kopaoniku gde je bio i on - izjavila je Nikolićeva, koja je napravila ludu žurku, a uz čije hitove su prisutni uživali do ranih jutarnjih sati. Mnoge poznate ličnosti su prisustvovale Aninom povratničkom nastupu, među kojima su Kaja Ostojić, košarkaš Nemanja Nedović i njegova izabranica Mina, Sonja Vuksanović i ćerka Sofija, kao i fudbaler Nemanja Radonjić.

Foto: youtube.com/printscreen

Ana iskeširala 12.000 evra za nastup

Ani Nikolić, uprkos koroni, troduplo je skočila cena. Nikolićka je ranije nastupala za 4.000 evra, a nakon duge pauze i povratničkog albuma cena joj je skočila tri puta i za ovaj nastup je inkasirala 12.000 evra. Zanimljivo je dodati da je na nastupu pratio brat Marko, sa kojim je, po svemu sudeći, obnovila saradnju nakon što su Rasta i on prekinuli da rade.

Foto: Adria tour

Đorđe Đoković posetio i Natin nastup

Nakon što se izđuskao na nastupu Ane Nikolić Novakov brat Đole se pozdravio sa njim i ostalim društvom i otišao je na susedni splav, gde je nastupala Nataša Bekvalac. Novak nije menjao mesto i ostao je veran Nikolićevoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading