Tužna poruka Noletovog trenera: Ove godine nećemo gledati ATP tenis!

Autor:

Sport

04.06.2020

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Ivanišević, nekadašnji hrvatski teniser, a sada trener Novaka Đokovića, govorio je o aktuelnoj situaciji. On je pričao o saradnji sa prvim igračem na ATP listi, njegovom velikom rivalu, ali i o stvarima koje su u vezi sa prekidom sezone zbog koronavirusa. Novi član "Kuće slavnih" ističe da treniranje Noleta sa sobom nosi i veliki pritisak.

Goran Ivanišević

- Velika čast. Lako je, ali i nije lako. On hoće uvek biti još bolji i napredovati. To je sjajno za trenera. Ali loše je što to mora biti konstantno i to je veliki pritisak. Ali ja volim to, navikao sam na to - rekao je Ivanišević u razgovoru za "Sport Klub".

On misli da zvaničnih ATP turnira ove godine neće biti.

- Ne mogu se tempirati treninzi. Ovo je dobro došlo da se igrači preispitaju oko toga šta su radili krivo i da poprave što su morali. Problem je što se ne zna kad će sve zajedno početi. Stojim kod toga da ove godine više nećemo gledati ATP tenis. Neko će se snaći pre u svemu tome, a neko kasnije - dodao je legendarni hrvatski teniser.

Bio je upitan i o Rodžeru Federeru, koji još uvek nije krenuo da trenira.

- Federer je genijalac i on može to sebi priuštiti. Čarobnom rukom uvek brzo uđe u formu. Za povrede ne znam. Nije isto biti na treningu i igrati pred publikom, ali nadam se da neće biti povreda - zaključio je trener prvog reketa sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading