Mirko Šijan prvi put progovorio za javnost: Oženiću se Veljkovom svastikom, Rodići su poštena familija!

Autor: Irena Karić

Zabava

01.06.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mediji već danima bruje o novoj izabranici Mirka Šijana Bojani Rodić, svastici Veljka Ražnatovića koja je veliku pažnju privukla na venčanju sestre Bogdane, čijoj će bebi uskoro postati tetka. Sin pevačice Goce Božinovske dugo se nije oglašavao javno jer, kako sam tvrdi, privatni život vodi na sebi svojstven način, bez ikakve potrebe da se bilo kome pravda za postupke.

RepublikaFoto: instagram.com/miresijan
Mirko sa Bojanom

Za naš list Mirko govori o borbi majke, o tome kako pamti oca, najuspešnijeg kik-boksera Jugoslavije, koji je tragično preminuo, ali i o novoj ljubavi zbog koje se dosta promenio:

- Stalno se pišu neke laži i gluposti, tako da je majka navikla na takve stvari i više se ne stresira. Kao i svaka mama, brine za mene i sestru i bude mi je žao kada preuveličaju naslove samo da bi napravili senzaciju. S vremenom je shvatila da ne bi trebalo uopšte da se nervira.

Zbog kog postupka u prošlosti se najviše kaješ?

- Ne kajem se nikada ni za šta. Tako sam odgajan, nema kajanja, samo napred.

Kako pamtiš oca Zorana Šijana i da li ti prija kada kažu da ličiš na njega?

- Tatu pamtim kao najboljeg oca, koji je dosta vremena i pažnje posvećivao porodici. Često mi govore da ličimo, što fizički, što psihički, i zbog toga se baš radujem. Voleo bih da imam stav kakav je on imao.

Majka se za nas borila kao vučica i ceo život posvetila nama deci. Bila je prepuštena sama sebi i niko joj nije pomogao

Tvoja mama Goca se često nervira i javno priča kako si veoma nestašan. Kako se slažeš sa mamom?

- Na mamu sam najviše ponosan zato što se od kada je tata poginuo borila za nas kao vučica i ceo život posvetila nama deci. Bila je prepuštena sama sebi i niko joj nije pomogao. Za sve što ima mnogo se namučila u životu. Nerviram je stalno, ali ona nekada i preteruje i džabe se plaši. Nisam više mali.

Prema čemu gajiš najveću strast?

- Najveća strast su mi motori. Volim adrenalinske aktivnosti i sve što je ludo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???

A post shared by Mirko Šijan (@miresijan) on May 29, 2020 at 3:30pm PDT

Kako ste se upoznali Veljko Ražnatović i ti i koliko traje vaše prijateljstvo, koje mnogi opisuju pravim drugarstvom i u dobru i u zlu?

- Veljka sam upoznao još kad sam bio klinac. Upoznavanje je bilo preko naših roditelja, a kasnije kad smo odrasli nastavili smo da se družimo. Sećam se koliko smo lepih momenata prošli zajedno i bio je upečatljiv momenat gledati ga da se ženi. Mislim da vreme prolazi brzo i da toga nismo svesni većinski. Veljko je moj brat i zauzima posebno mesto u mom životu. Dobar je momak i hoće svima da pomogne.

Vest da si sa Bojanom Rodić i da si ostavio verenicu zbog nje odjeknula je velikom brzinom. Kakav si kad se zaljubiš?

- Ne postoji stvar koju ne bih uradio za Bojanu. Volim je i zaljubljen sam više nego ikada. Osvojila me je karakterom i harizmom, na koju ne možeš da ostaneš imun. Pored toga što je za mene najlepša devojka, ona je i jako dobro stvorenje. Vredna je i pomaže svojim roditeljima. Mislim da je porodica Rodić izvela sve tri ćerke na pravi put i zato ću je ja i oženiti. Ona je prava devojka za mene i jedina koja može da me smiri.

RepublikaFoto: instagram.com/miresijan

Kako se tvoja devojka Bojana oseća povodom toga da postaje tetka Bogdaninom sinu?

- Pa ne postaje samo Bojana tetka nego i ja teča. Ona je mnogo uzbuđena i svi željno iščekuju malog Željka. Bliži se termin Bogdaninog porođaja i svi se slažu da je Veljkova žena sjajna. Verujemo da će biti dobra mama, s obzirom na to kako je požrtvovana. Sa Bojanom svaki dan obilazim bebi-prodavnice i gledamo šta sve treba da uzmemo. Moramo biti spremi, odbrojavanje je počelo.

A da li ti sebe vidiš kao oca u neko skorije vreme, budući da već obilaziš bebi-prodavnice, pa ti se možda svidelo?

- Dete nije mala stvar. Mnogo volim decu i jedva čekam da postanem otac. Samo, za to treba biti ozbiljan i tu greške ne smeju da se dese.

Kakvo iznenađenje ćeš prirediti Veljku kad postane otac?

- Što se iznenađenja tiče, ne smem da ti kažem zato što onda neće biti iznenađenje (smeh). Ali će svakako biti vrhunsko. Dočekaćemo malo Željka kako treba.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Darence

01.06.2020 07:04

Da l je realno da ce sinu da da ime Zeljko Raznatovic.... kao da neko da ima sinu Adolf... uzas...

Odgovori 16 4