Olivera Jovićević doživela ogromnu porodičnu tragediju: Izgubila dve najbitnije osobe u životu!

Autor: Story

Zabava

28.05.2020

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata voditeljka Olivera Jovićević progovorila je o teškoj godini u kojoj je poginuo bivši suprug i otac njene ćerke Dunje, kao i njen tata.

Foto: Prntscrin
Olivera Jovićević

Oliverina ćerka Dunja, odlučila je da se posle prve godine studija ekonomije u Sankt Peterburgu vrati kući, a voditeljka je otkrila koliko je to iskustvo uticalo na nju:

- Rusija joj je donela velike promene u životu, zrelost i nove ambicije. Sada studira međunarodne odnose na Fakultetu političkih nauka, a ja se ponosim suvim desetkama. Vrlo smo bliske, a moja jedina briga je da joj ne manjka podrške i ljubavi - rekla je Olivera.

Nakon tragičnog gubitka Dunjinog oca, Olivera je preuzela ulogu oba roditelja.

RepublikaFoto: youtube.com/M Videos

- Prošle smo težak period - za samo godinu dana moja ćerka i ja izgubile smo najvažnije muškarce u našem životu, njenog i mog oca. Vreme prolazi a vi nemate pravo na predaju ako ste jedini roditelj svom detetu.

Na pitanje kako se snalazi kada je sustignu tuga i melanholija, Olivera je odgovorila:

- Dođe trenutak kada me uznemire duhovi prošlosti ili me preplave žalost i kajanje. Volela bih da mogu da zaplačem - rekla je voditeljka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading