Potvrđeno pisanje Srpskog telegrafa: Ana pokazala trudnički stomak!

Autor: Irena Karić

Zabava

05.05.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana i Predrag Rajković svoju vezu krunisali su brakom, iz kojeg je kao njihova najveća sreća rođen sin Relja u julu prošle godine, ne krijući da priželjkuju da se ponovo ostvare u ulozi roditelja. Srpski telegraf pre dve nedelje pisao je o tome da manekenka krije novu trudnoću i da je u petom mesecu, ali Ana nije objavljivala fotografije u tom periodu, želeći da još malo od javnosti sakrije radosnu vest.

RepublikaFoto: instagram.com/cakic__ana
Ana i Predrag Rajković

Rajkovićeva se odlučila da ipak ovekoveči porodičnu fotografiju sa suprugom golmanom FK Remsa na kojoj se jasno vidi da je u blagoslovenom stanju. Pogledajte OVDE

Kako bi trudnoću pratila u svojoj zemlji, odlučila je da se vrati u Srbiju, i to privatnim letom iz Francuske, u pratnji kuma Ilije.

Kako je izvor blizak porodici Rajković ranije otkrio za naš list, Ana je samo najbližim prijateljima rekla da očekuju prinovu.

 Manekenka je do petog meseca trudnoće krila radosnu vest od javnosti

- Peđina žena se odmara u kućnom karantinu, a ima i posebnu negu od svih ukućana. Izbegava bilo kakve fizičke napore, a Predrag je tu da joj priskoči u pomoć u svakom trenutku - rekao je izvor blizak porodici Rajković, otkrivajući i da najverovatnije očekuju devojčicu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading