(VIDEO 18+) PROCUREO VRELI SNIMAK! Vendi potpuno OBNAŽENA u kadi sa OGROMNIM grudima u naručju!

Autor:

Zabava

04.05.2020

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Vesna Vukelić Vendi imala je izlete u glumačke vode pre skoro dvadeset i pet godina, a evo koja glumačka zvezda ju je prva videla golu...

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Vesna Vukelić Vendi

U vreme kada je bila na prekretnici da li će biti model ili pevačice, tada, fatalna crnka dobila priliku da se pojavi u domaćem filmu ''Dama koja ubija'' koju je prihvatila bez razmišljanja. Pored nje, u filmu je bila tada već poznata pevačica Buba Miranović kao i velika zvezda Snežana Savić.

Jedna od scena u filmu odvijala se u kupatilu sa ogromnim jakuzijem. Vendi se tu brčkala kao od majke rođena, a jednog momenta do nje dolazi Bata Živojinović, koji je, kasnije se ispostavilo, i ubedio Vesnu da se obnaži pred kamerama filma.

- Naravno da se sećam tog snimanja.

Vendi je bila mlada i neiskusna. Nije htela da se skine. Onda sam joj ja u kupatili objasnio da je to scena koja zahteva da ona bude polunaga, a i ugovor mora da se poštuje. Posle tog razgovora Vendi se potpuno obnažila.

Delovala je iskreno i ubedljivo. Tada je bila lepa i atraktivna žena. Scene su snimane u Lepenskom viru - rekao je pre tačno deset godina, sada već pokojni velikan, Bata Živojinović.

View this post on Instagram

Vendi prvo javno skidanje na TV:)

A post shared by ⬆⬆?Zapratite?⬆⬆ (@srbija_showbizz) on

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading