Iza kulisa TLZP: Mira skinula Cecu

Autor:

Zabava

13.10.2017

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Humanitarni šou "Tvoje lice zvuči poznato" na TV Prva iz nedelje u nedelju priređuje nezaboravnu zabavu gledaocima kraj malih ekrana, a učesnici će i u predstojećoj epizodi briljirati u novim ulogama.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Folkerka pljunuta Ražnatovićka

Srpski telegraf zavirio je iza kulisa popularnog takmičenja, a učesnici su pred snimanje radili punom parom na pripremama i maskiranju.

Publiku će bez premca šokirati imitacija Mire Škorić, koja se našla u ulozi nekadašnje drugarice Svetlane Ražnatović, dok je Stevan Anđelković, koji je prošle nedelje briljirao kao Toma Zdravković, ovog puta prerušen u ženu, koleginicu Eminu Jahović. Naime, u bekstejdžu je pred samo snimanje vladala pozitivna atmosfera, a sve oči bile su uprte u Miru Škorić, koja se pripremala za imitaciju Cece. Škorićka je, poput pravog profesionalca, mirno sedela satima dok su joj šminkeri i kostimografi radili masku, a rezultat je, sudeći po priloženom, fenomenalan. Uska šljokičava haljina vitkoj pevačici stoji kao salivena, a maska je od nje napravila Cecinu dvojnicu. Osim Mire, pažnju je privukao i Stevan, koji je nasmejao sve prisutne. Mladi pevač prerušio se u Eminu Jahović, a koliko se uživeo u ulogu, govori to što je kroz šminkernicu šetao ženstvenim koracima i govorio ženskim glasom, što je dovelo do suza ostale učesnike.

Fenomenalan šou gledaoci će moći da gledaju u nedelju na TV Prva u 21 čas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
milos

13.10.2017 19:01

ni c od cece. bljak