MAJKA GOCE TRŽAN DOŽIVELA INFARKT ZBOG BIVŠEG ZETA!

Autor:

Zabava

13.10.2017

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Goce Tržan Rosa Tržan nije izdržala brutalno prepucavanje svog bivšeg zeta Ivana Marinkovića i ćerke. Rosa je pre nedelju dana doživela infarkt koji je uzrokovan stresom.

RepublikaFoto: instagram.com/gocatrzan
Goca Tržan

Ona je odmah po prijemu u bolnicu operisana i ugrađen joj je stent.

- Rosa se poslednjih mesec dana, otkako je Ivan u rijalitiju, strašno nervira zbog prepucavanja njene ćerke s bivšim mužem. To ju je jako pogodilo. Goca joj je više puta rekla da ne sluša ono što Marinković govori, ali ne vredi, sve priče su dolazile do nje. Stres je učinio svoje i pre osam dana iznenada joj je pozlilo. Konstatovan je infarkt i ona sad ima tri stenta. Prethodna dva su joj ranije ugrađena - kaže izvor i ističe da je Goca najteže podnela majčinu bolest.

RepublikaFoto: printscreen/happytv
Ivan Marinković, Gocin bivši

- Goca je u haosu. Ne veruje šta ju je sve snašlo. Posvećena je mami, Leni, poslu. Sad još mora i da se seli jer je čvrsto rešila da napusti stan u Mirijevu i prepusti ga Ivanu - otkriva naš izvor i dodaje da je posledice zbog svega što se dešava između Goce i Ivana osetila i Rašina majka.

- Gocinu svekrvu je najviše povredilo kad je Marinković isprozivao Rašu što ne može da ima decu. To je za nju bilo potresno, pa joj je pozlilo. Srećom, ništa ozbiljnije nije bilo, ali ona ima teško obolelu štitnu žlezdu i ne sme da se uzrujava - završava  izvor.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading