Pevačica u sedmoj deceniji mašta o poslu u Vladi Srbije! Bebi: Radiću u državnom vrhu, kompetentnija sam od svih savetnika!

Autor:

Zabava

31.03.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Dragana Todorović zvana Bebi Dol otkrila je za Srpski telegraf da ima velike planove, odnosno da je spremna da na korak do sedme decenije nađe posao, ni manje ni više, nego u državnom vrhu. Iako je u višedecenijskoj karijeri ostavila neizbrisiv trag u muzici na našim prostorima, Bebi Dol je nastavila sa obrazovanjem, te želi da talenat i sposobnosti pokaže i u drugoj sferi.

RepublikaFoto: instagram/bebidol.official
Bebi Dol

- Sa iskustvom koje imam, vaspitanjem i obrazovanjem koje će uskoro biti akademsko budući da privodim kraju studije filozofije u Danskoj, zaslužujem da nađem ozbiljan posao, da pomognem svojoj zemlji kao savetnica, na primer u Vladi Srbije. Zbog posla, putovanja i načina života, studije su mi neko vreme bile na pauzi, ali sada sam pri samom kraju - rekla je Bebi, pa nastavila ne želeći da pruži prostor za čuđenje.

- Ko su inače savetnici i savetnice danas, evo odgovorite vi, da ne kažete da sam zlurada! Raspitajte se malo, pa ćete videti da sam bolja od većine - rekla je samouvereno pevačica i nastavila da navodi zbog čega je ona kompetentna za takvu poziciju u Vladi Srbije.

- Znate li vi da ja imam kontakte svuda po svetu, koji su dragoceni za posao, zašto da ih ne iskoristim? Tri puta sam preko muzike zvanično predstavljala našu zemlju. Nikad nije kasno za prave stvari, tako se kaže, zar ne - rekla je pevačica.

RepublikaFoto: www.youtube.com/Emotion Production

Privodim kraju studije filozofije u Danskoj. Nikad nije kasno za prave stvari, zar ne, pita se vickasta Bebi Dol

Bebi tvrdi da joj i na privatnom planu sve ide kako treba, odnosno da je stabilan njen brak, u koji je stupila 2014. godine, kada je, umesto devojačkog prezimena Šarić, uzela prezime svog supruga, pa se zvanično preziva Todorović, što je skoro nepoznato.

RepublikaFoto: facebook.com/Bebi Dol

U doba korone pevačica kaže da poštuje propise i ostaje kod kuće, baveći se uobičajenim aktivnostima.

- Sve je OK kod mene, ljubav, brak, život. Živim obično. Brine me, kao i svakog stanovnika ove zemlje, virus koji hara, ali i to će proći. Moramo svi da se čuvamo i da čuvamo jedni druge, ne samo unutar porodice nego i u okruženju, užem i širem, a dosta toga je i u rukama više sile - zaključila je Bebi Dol.

Znate li vi da ja imam kontakte svuda po svetu, koji su dragoceni za posao, zašto da ih ne iskoristim? Mogu da pomognem svojoj zemlji, istakla je zvezda osamdesetih

Foto: printscreen/TVPink

Uživam kada radim kao di-džej

Nekadašnja predstavnica naše zemlje na Evroviziji već godinama se dovija da zaradi novac za osnovnu egzistenciju. Neretko se bavi i di-džejingom u klubovima, a kaže da je nije sramota ni od jednog poštenog posla.

- Nekad sam imala više, a nekad manje. Bitno je da budem zdrava, tad mogu i da zaradim dinar, na pošten način, to mi je jedino bitno. Muzičari su prepušteni sami sebi u ovoj eri internet-revolucije. Na tržištu nemamo podršku. Sudbina nam je takva. Umiremo sami i prepušteni mislima u četiri zida bez interesovanja šire javnosti. A u klubovima uživam kao neko ko stoji iza miksete, dok gledam ljude koji igraju zaboravljajući na svakodnevne muke - iskreno kaže Bebi Dol.

Foto: youtube.com/printscreen

Čudna sam, ali nisam luda

Bebi Dol retko pristaje na intervjue jer su je mediji mnogo puta razočarali plasiranjem loših tekstova o njoj.

- Ja sam čudna osoba, nisam normalna i obična. Ne mislim da sam luda i da imam psihičke probleme, ali priznajem da ne razmišljam kao obični ljudi. Meni je normalno nešto što većini nije, tačnije dok većina brine šta će svet reći, mene apsolutno ne zanima kako neko komentariše moje postupke. U ovim godinama i sa ovim iskustvom iz koloseka me izbaci samo ljudska pakost i zloba i kad neko, na primer, sedne i izmisli da sam smrtno bolesna - ispričala je Bebi Dol pre nekog vremena.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading