ALARMANTNO! Deformitet je sve veći i veći: Zorica Brunclik mora pod nož?!

Autor: alo

Zabava

26.03.2020

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa željom da budu lepše nego što jesu, žene se podvrgavaju raznim estetskim zahvatima. Neki ih osveže i podmlade, ali ih, s druge strane, pojedini trajno unakaze.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Zorica Brunclik

To se, nažalost, desilo i pevačici Zorici Brunclik, koju je želja za većim usnama koštala toga da one budu trajno deformisane.

- Zorica je imala razne korekcije, od blažih tretmana poput mezoterapije lica, preko hijaluronskih filera u jagodicama i borama oko usana, do botoksa u predelu čela i između obrva - ispričao je izvor blizak poznatoj pevačici i dodao:

- Uvek je htela još i još, i stalno je razmišljala šta bi sledeće mogla da uradi. Tako je došla na ideju da malo poveća usne. Međutim, kako nije želela da na svakih pet-šest meseci dodaje hijaluron koji se brzo troši, odlučila se za trajni filer - ispričao izvor.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Ta ju je odluka, ispostavilo se vrlo brzo, koštala puno. Njeno tkivo u usnama odbacilo je strano telo, pa su se u njemu stvorile grudvice.

- U gornjoj usni nije bilo problema, sve je ispalo kako treba, ali je u donjoj došlo do komplikacije. Stvorila se velika grudvica ili fibrom u desnom donjem uglu i veoma je upečatljiva - ispričao je izvor i potom dodao da je pevačica zbog toga veoma nesrećna, te da pokušava na sve načine da reši problem.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
zora

26.03.2020 18:46

Jedino sto nemoze da lazira su oci, a one ispadaju male na nadutom licu.