Suze radosnice: Prija i Brena podelilie svoje impresije povodom krštenja malog Aleksandra!

Autor:

Zabava

11.03.2020

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je održano krštenje sina Aleksandre i Filipa Živojinovića u kripti hrama Svetog Save. Najuža rodbina je prisustvovala ovom činu, a ponosna mama je priznala da jako emotivno doživela krštenje, dok je Brena bila oduševljena.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Aleksandra i Brena

- Moram da vam priznam da sam plakala dosta, sve je bilo preemotivno, sve vreme sam gledala u njega. Nismo hteli da rizikujemo, zajednička odluka je bila da otkažemo slavlje zbog koronavirusa, možda ćemo večeras samo da nazdravimo u krugu porodice. Malo nešto kada su ga polili vodicom se učinilo da je zaplakao na sekund. Spavao je pre krštenja oko 20min - rekla je uzbuđeno Prija za Republiku a Brena se na to nadovezala: 

- Jako smo uzbuđeni, ovo je jedan svečani čin za celu porodicu, ponosni smo na Akija koji nije plakao, bilo je prelepo, veličanstveno i dostojanstveno - rekla je ponosna baba Brena. 

- Nas dve smo dve prije koje se vole. Jednostavno ja sam jako osećajna osoba i nisam mogla suze da suzdržim u toku cele ceremonije, plakala sam i za mene to najsrećniji trenutak u mom životu. Najemotivnije je bilo kada su kumovi išli u krug - kaže Aleksandrina majka Borka.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

- Božanstveno je bilo, mešaju se svi mogući osećaji i emocije, sada gledam svog unuka to je potpuno nešto drugačije. Sa Aleksandrom uživam potpuno opušteno, sad je neki period života kada se čovek smiruje i to je neka posebna ljubav, radost i emocija. Svi smo se složili da Aleksandar ipak na Filipa liči, ne zato što sam ja Filipova mama, ali kada pogledate Filipove slike iz tog uzrasta, isti su. Ali Aleksandrin osmeh ima. Aleksandar još nije prohodao - rekla je baba Zorica, Filipova majka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading