Panika u porodici Živojinović: Prija i Filip otkazali slavlje za malog Aleksandra, evo šta je razlog!

Autor:

Zabava

11.03.2020

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica Aleksandra Prijović i njen suprug, menadžer, Filip Živojinović odlučili su jutros da, zbog koronavirusa, otkažu slavlje za sina Aleksandra koje je trebalo da se održi danas u popodnevnim časovima u jednom beogradskom hotelu.

RepublikaFoto: e-stock agency
Aleksandra i Filip

Oni su odlučili da iz mera predostrožnosti otkažu javno okupljanje, što su objasnili u poruci koju su poslali prijateljima.

- Dragi prijatelji, imajući u vidu zabrinutost koja vlada i rizik od širenja virusa na većim okupljanjima, naša porodica je odlučila da iz preventivnih razloga, radi svačije bezbednosti, odloži proslavu Aleksandrovog rođendana. O novom terminu vas naknadno obaveštavamo. Jako nam je žao što je do ovoga došlo. Hvala na razumevanju, Porodica Živojinović.

Inače, Aleksandra Prijović i Filip Živojinović danas su krstiti sina Aleksandra u Hramu Svetog Save, ali u prisustvu malog broja ljudi.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Aleksandra i Filip sa sinom

Na krštenju će bili su samo najbliži, a oni su odlučili da nakon toga nema većeg okupljanja do daljnjeg.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading