Bolje se sama skloni: Miljana tokom pauze od Zadruge pretila verenici poznatog pevača!

Autor: Stars

Zabava

26.02.2020

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavila sa proganjanjem pevača.

RepublikaFoto: RTV Pink, Ivan R.
Miljan Kulić

Miljana Kulić navodno je pred povratak u rijaliti kuću zvala Marinu Gagić, verenicu pevača Darka Lazića, te joj pretila da se sama skloni od njega. Čim je saznala da se Lazić sa porodicom preselio iz Brestača na Novi Beograd, Miljana je iznajmila stan u njihovoj blizini, te navodno poručila Marini da će "on biti samo njen i da je sluša šta priča."

- Čim je Miljana izbačena iz rijalitija, ponovo se nameračila na Darka! Saznala je u kom kraju živi, pa je iznajmila stan u njegovom komšiluku i raspitivala se za njegov broj telefona. Nekako je uspela da nađe Marinin broj i odmah ju je pozvala i zapretila: 'Marina, ti li si?! Ovde Miljana Kulić! Znam da sada iznajmljujete stan na Novom Beogradu, upravo sam u vašem komšiluku. Bolje ti je da se sama skloniš od Darka, on će biti samo moj! Slušaj šta ti govorim, nemoj posle da zažališ - prepričao je razgovor dobro obavešteni izvor.

RepublikaFoto: instagram.com/new_me911
Daro i Marina

Marina je pokušala da smiri Nišlijku koja je, inače, godinama zaljubljena u ovog pevača.

- Marina se dobro snašla, nije paničila i rekla je Miljani da je Darko i ona obožavaju i da će glasati za nju ako se vrati u rijaliti. Obećala je Miljani da će. kada se završi 'Zadruga' upoznati njihovog sina Alekseja sa njenim sinom Željkom i da će se družiti. Miljana kao da se u trenutku osvestila i samo je prekinula vezu - kaže izvor.

Foto: instagram.com/gagicmarina
Marina Gagić

Kako saznaje taj sagovornik, Gagićeva je odmah pozvala Lazića, koji je bio na nastupu u Nemačkoj.

- Darko je uspeo da smiri Marinu,objasnio joj da Miljana zove redom sve pevače i pokušava da ih uplaši, ali da su to samo prazne pretnje - zaključio je izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading