ŠOU! Kao blizanci: Pronađen dvojnik Marije Šerifović!

Autor:

Zabava

30.01.2020

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop zvezda Marija Šerifović glavna je atrakcija društvenih mreža po kojim kruži njena fotka gde su je fanovi uporedili sa kompozitorom i harmonikašem Mišom Mijatovićem.

RepublikaFoto: instagram.com/serifovic
Marija Šerifović

Njeno pojavljivanje na MAC festivalu bilo je prilično upečatljivo jer se Marija pojavila sportski odevena, a na glavi je imala kačket. Pevačica je mnoge podsetila na čuvenog Bibu struju, Ginisovog rekordera koji navodno provodi struju kroz svoje telo.

Ipak, većina je izglasala da Marija najviše podseća na čuvenog harmonikaša Mišu Mijatovića. Oni su napravili montažu dve fotke na kojima su stavili sliku Šerifovićeve i Miše, gde je sličnost evidentna.

Pred vama se obe fotke, a vi procenite ima li sličnosti između pevačice i harmonikaša:

Foto: instagram.com/printscreen
Marija i Miša

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dada

31.01.2020 13:35

e paaa ,meni je sad mozak stao dok citam ovo..ali mi je neko skoro pricao da 99% ima sestru bliznakinju i da je to Marija, i to neko meni poznat..otkriveno je sve samo jos verovatno nije izaslo u javnost tj a mozda ni Marija ne zna, sta se tu desilo ako se setim pisem,,,