Krivična prijava protiv Severine! Grubo prekršila zakon

Autor: 24sata.hr

Zabava

20.01.2020

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Službenici nadležnog Centra za socijalni rad prijavili su Severinu Kojić jer sumnjaju da je prekršila zakon. Severinini advokati kažu da nemaju pojma da je pevačica u problemima.

RepublikaFoto: youtube.com/Domace Emisije
Severina Kojić

Dok Severina Kojić (47) u Monte Karlu reklamira naočare i poručuje - uvek gledajte na svetlu stranu života - te atraktivnim fotografijama poručuje - nikad ne treba odustati - Centar za socijalni rad protiv nje diže krivičnu prijavu. Kraj prošle godine pevačica je dočekala s prvostepenom presudom, koju su mnogi nazvali presedanom, piše 24sata.hr.

Sud je nepravomoćnom presudom odlučio da sin kojeg je dobila u vezi s Milanom Popovićem živi s ocem. U međuvremenu je Severinu na turneji bodrilo hiljade obožavatelja. Punila je arene i pesme posvećivala svojim najmilijima. Presudi o kojoj je brujila Hrvatska, kao i susedne zemlje, gde je Severina takođe popularna, prethodile su prijave zagrebačke osnovne škole koju joj pohađa sin.


Podneli su desetak prijava za zanemarivanje deteta. Otkrilo se to nakon što je Severina šokirala javnost na konferenciji za novinare kad je najavljivala veliku turneju. U novoj godini očito su se nastavili pravni problemi za pevačicu jer ovo je prvi put da Centar za socijalni rad podnosi kaznenu prijavu protiv gospođe Kojić. Portal 24sata.hr je tražio od Centra pojašnjenje zbog čega su je prijavili.

- U konkretnom slučaju Centar ne može iznositi detalje o toku postupka i porodičnoj situaciji s obzirom na to da bi se iznošenjem podataka u javnosti kršili zakonski propisi - poručili su iz Centra.

Severinini advokati su upitani jesu li upoznati s novom prijavom i što će preduzeti? - Nemamo saznanja o prijavi koju spominjete niti znamo iz kojih razloga bi je podigli - rekla je Severinina advokatica Jasminka Biloš.

Bivši partneri Severina Kojić i Milan Popović sedam godina se sudski spore oko starateljstva nad sinom. Sve do zadnje presude dete je bilo dodeljivano majci. Po novoj presudi, koja nije konačna, Severina dete ima pravo viđati dva puta nedeljno po pet sati i svakoga drugog vikenda te sa sinom može provoditi katolički Božić i uskršnje praznike.

Ujedno ocu sina mesečno mora plaćati nešto više od 1200 kuna alimentacije, a oba roditelja trebaju raditi sve što je u interesu deteta. Sud je u presudi jasno naznačio šta joj je zamerio i zbog čega je izgubila starateljstvo. Između ostaloga, stoji da je odbijala saradnju s institucijama, vređala ljude uključene u proces, nije poštovala Popovića kao drugog staratelja, ali i da je medijski eksponirala svoje dete.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading