Izjavila sam Slobi saučešće, a onda su me bolesnici napali: Luni Đogani napravili haos jer se ponovo obratila Radanoviću!

Autor:

Zabava

19.01.2020

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Luna Đogani progovorila je o privatnom životu i teškim trenucima, porodici, a pomenula je i bivšeg dečka Slobu Radanovića.

RepublikaFoto: Instagram/Youtube
Sloba i Luna

Pevačica kaže da je najviše bila tužna zbog zdravlja svog psa i da je sve vreme provodila sa njim kući. Nakon pucanja ljubavi sa Markom Miljkovićem, Luna je otkrila da ju je bivši dečko blokirao.

- To je donekle i okej, što da ne? Moguće da se opet zaljubio, ja mu želim sve najbolje. Nismo u kontaktu, ne bih pričala puno o tome, previše sam rekla. Želim mu svu sreću ovog sveta, znam i da on meni želi - kaže Luna.

Slobi Radanoviću preminuo je otac pre tri nedelje, a Luna je tada izjavila saučešće svom nekadašnjem momku.

- Naravno da jesam. Svaki čovek koji je osudio to... Bilo je bolesnika koji su me osudili zbog toga. Ja sam čovek pre svega i ne zanima me ko je šta kome rekao. Ja sam njegovog oca poznavala, bila sam u toj kući... Nismo se nakon toga čuli. On mi je napisao: "Hvala ti puno" i toliko - pričala je Đoganijeva o Slobi.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Što se tiče raskida Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore, Luna nije mnogo dužila.

- Ja njima želim svu sreću i ne dozvoljavam da ja budem kriva - kratko je komentarisala Luna Matoru i Sanju.

Šuškalo se i da je njena majka Anabela Atijas, nakon razvoda od sada već bivšeg supruga Andreja, pronašla novu ljubav i da je zaljubljena.

- Ja bih volela da jeste, ali nije... Molim Boga da bude. Ništa se ne dešava. Andrej i ona su u dobrim odnosima, zbog svoje ćerkice, ali imam veliku želju da mi se mama zaljubi. Imam neki osećaj da će to da se desi u skorije vreme - dodala je Luna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kiki

20.01.2020 09:47

Nismo u kontaktu, ne bih pričala puno o tome, previše sam rekla. Dovoljno si rekla da imaš njegov broj telefona i da se svaki dan čujete.