KOMŠIJE: Aca je tužan zbog svega!

Autor: alo.rs

Zabava

30.09.2017

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Aca Lukas se nakon porodične drame sa Sonjom, sada već bivšom ženom, preselio u stan na Voždovcu i dobio nove komšije.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Aca Lukas

- Lukas je vrlo glasan! Kad god je kod kuće, svira i peva. Zanimljivo je da uvek svira laganu muziku i peva balade. Sigurno je tužan zbog svega što mu se desilo. Nekada nam prija njegova muzika, a ima dana i kada nam smeta, naročito kada se spremamo za posao, pa legnemo ranije, a njegovo pevanje i sviranje traje do jutra. Osim toga, kad bi bar malo promenio ritam, pa zapevao nešto veselo, bilo bi nam malo lakše. Od ovih tužbalica svi ćemo poludeti - priča Acina komšinica.

Lukas je potvrdio da redovno peva i svira u svom dupleksu, ali kako ističe, niko se do sada nije žalio na zvuk koji dopire iz njegovog stana.

RepublikaFoto: instagram.com/aleksandar_vuksanovic_official
Aca Lukas

- Često pevam! Ali nemam informaciju da se bilo ko žali, naprotiv. Kada mi dođu drugari, ja sviram klavir, a imam i mikrofon, pa zapevamo! Mi se lepo proveselimo, sviramo i pevamo - sa osmehom kaže Lukas i dodaje da u njegovom stanu žurke traju do ranog jutra.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading