OTKRIVENA PRAVA ISTINA O RASKIDU! Sramota je bilo šta da radi: Teodora šutnula Anđela jer joj se nije svidelo gde se zaposlio!

Autor: informer

Zabava

26.12.2019

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Džehverović navodno je šutnula Anđela Rankovića jer se stidi što se on zaposlio u pekari. Pevačica i nekadašnji maneken su, kako se dalje navodi, prošle nedelje okončali turbulentnu vezu koju su započeli u prvoj sezoni "Zadruge".

RepublikaFoto: e-stock
Teodora i Anđelo

- Teodora i Anđelo su definitivno stavili tačku na vezu, i to pre sedam dana kada se on zaposlio kao pekar. Oni su se u poslednje vreme stalno svađali, njoj je smetalo što Anželo nikako nije mogao da nađe dobar posao posle rijalitija. I to malo što je zarađivao, trošio je na izlaske, pa ga je ona izdržavala - izjavio je izvor blizak pevačici, pa otkrio šta je sve maneken radio u poslednjih godinu i po dana.

- Letos je našao posao u jednom hotelu, ali su mu posle mesec dana probnog rada rekli da nisu zadovoljni njime. Posle toga se zaposlio u firmi koja prodaje jaja beogradskim restoranima. I to je ubrzo batalio jer su ga u društvu prozivali da je raznosač jaja. Nedavno je počeo da radi u jednoj pekari. Zasad mu taj posao odlično ide, ali ga je koštao veze sa Teom. Ona mu je rekla da joj ne pada na pamet da bude u vezi sa pekarom.

RepublikaFoto: e-stock agency
Nije joj se dopalo što se zaposlio u pekari

Teodora je posle "Zadruge 1", gde je osvojila treće mesto odmah iza Kije Kockar i Lune Đogani, postala jedna od najtraženijih pevačica. Anđelo, s druge strane, nije imao nikakvih ponuda u modelingu, kojim se bavio pre rijalitija.

- Ona je zaista uspešna u svom poslu i dosta zarađuje, ali i voli dosta da troši. Anđelo nije mogao da je isprati. Ona je plaćala sva njihova zajednička putovanja, ali joj se to smučilo i rešila je da raskine - tvrdi pomenuti izvor i dodaje da su za njihov raskid krive i porodice:

- Često su se svađali jer Anđelova majka i ujak nikako nisu hteli da prihvate pevačicu za snajku. Smatrali su da Anđelo može da nađe bolju devojku, pa eto možda im se želja ispuni.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Someone

26.12.2019 09:00

Njih dvoje su postali iritantni sa svojim laganjem oko te veze. Jesu, nisu zajedno, mama jedna ili druga, tata, baba, ujka, brat, sestra, posao, mediji, sve njima smeta. Labilni karakteri potpuno, nikad oni nece biti zajedno. Sve ovo je povuci potegni dok konacno ne pukne.

Odgovori 11 2
Sta reci

26.12.2019 10:12

Kad su njih dvoje u pitanju ja više ni u šta nisam sigurna. Ako su mogli više od godinu i pol od zvaničnog raskida da kriju vezu i da ona onako hladno i bez da trepne svaki put pred kamerama izjavljuje da nisu skupa, da namešta paparazzo lov kako bi je povezali sa drugim, vrlo je moguće da je i ovo priča koju su sami plasirali da opet zamažu oči i novinarima i javnosti kako zbog karijere u kojoj se bolje kotira kad je "solo" tako i zbog pritiska koji bi im stvarali fanatici i novinari. A opet, s druge strane ova priča ponižava i njega i nju, od njega je napravljen debil koji nije u stanju da nadje stalan i dobar posao, a od nje teska materijalistica koja sve gleda kroz pare pa mi nije jasno zasto bi oni pristali na takvo sto. Mislim da je istina negde na pola puta. Mozda su raskinuli ali ne verujem da je razlog samo i isključivo njegov posao. Nekako je od samog početka sve bilo protiv njih. Da se razumijemo oni nikad nisu imali podrsku niti njegove a bome niti njene porodice. Samo što je njegova to rekla izravno i javno a njena je svo vreme glumatala podrsku cisto da zamaze oci fanovima. Pa Goca je i u samom realitiju toliko puta svojim recima ponizila tog decka a mogu mislit koliko onda puni Teodori glavu nasamo. I njen brat je ako se secate jednom pred kamerama u studiu rekao da tu nema ni Lj od ljubavi i da on ne veruje u tu pricu a onda je naglo promenio plocu. Menadzerka i njena familija isto zive od te cure. Svima njima odgovara prekid te veze. Teodora ionako radi ko konj a sad ce i vise, to znaci vise marketinga i posla za sve njih, jer brat je oblaci, snajka i menadzetkina sestra sminkaju, prijatelj frizer radi punom parom, nova bff dobija nove pratioce na instagramu. A po svima njima za nju je prikladniji neko dubljeg dzepa nego obican decko koji se ne moze hvaliti besnim autima, skupocenim satovima, luksuznim destinacijama za odmor... Sve u svemu tuzno, jer njih dvoje su zaista imali iskrenu i cistu emociju, bili su pre svega prijatelji, uvek podrska jedno drugom i kazem ako je ovo istina kajat ce se citav zivot sto si dozvolili drugima da im se toliko uplicu u zivot...

Odgovori 11 3