Potcenila ga je: Brena je ovog glumca nazvala "budalom", a on ušao u Ginisovu knjigu rekorda!

Autor:

Zabava

30.11.2019

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jova Radovanović koji je stekao ogromnu popularnost kao član "Sedmorice mladih", jednog od najpopularnijih bendova u nekadašnjoj Jugoslaviji, danas puni 79 godina.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Jova Radovanović

Jova je srpski muzičar, komičar i glumac. Svoju muzičku karijeru je započeo u bendu "Domino", potom je prešao u bend "Veseli Bendža", da bi naredne 33 godine bio član legendarnog sastava "Sedmorica mladih". Kada se bend raspao započeo je solo karijeru kao TV zabavljač.

Ansambl "Sedmorica mladih" bio je jugoslovenski pop, rok i komičarski sastav koji je nastupao širom sveta, a ušli su u Ginisovu knjigu rekorda kao sastav koji je 33 godine svirao neprekidno zajedno. Njihove emisije su svi rado iščekivali nedeljom uveče, a poznato je da su i Jopsipu Brozu Titu bili omiljeni, te su mu i često svirali i bili njegovi gosti, prenosi "Alo".

Kako je ispričao jednom prilikom za domaće medije, otac je mnogo radio, a majka je bila kod kuće pazeći na svoje četvoro dece.

- Meso smo jeli jednom nedeljno, a ostalim danima ne jer nije bilo novca. Ponekad otac zaradi više, pa donese kobasice i tada je bilo slavlje u kući - rekao je on za "Kurir".

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Jova Radovanović

Koliko je Jovo bio dobar komičar i glumac govori i činjenica da su ga 2 srpske glumačke legende, Miodrag Petrović Čkalja i Miroslav Mija Aleksić, hvalili na sva usta. Jednom prilikom je Mija rekao "Mi igramo pijanca, a ovaj je pravi".

Malo ljudi se seća da je Radovanović sarađivao i sa Lepom Brenom u filmu „Hajde da se volimo“. Jova je jednom prilikom ispričao i angedotu vezanu za Lepu Brenu.

Naime, tokom snimanja filma Brena je pronašla mušku jaknu u gepeku svog automobila, pa je sva ljutita ušla u hotel i upitala „Koja je budala ostavila ovu jaknu?“ na šta je Jova rekao „Lično ja i uopšte se ne libim da sam budala“. Kasnije mu se pevačica izvinjavala, ali je i obukla njegovu jaknu, s obzirom da je na Zlatiboru, gde je film sniman, bilo veoma hladno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading