Strava i užas! Pevačicu Granda muž izbacio iz kuće sa dvoje maloletne dece!

Autor: Espreso.rs

Zabava

21.11.2019

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica Sanja Stojanović nedavno je javno priznala da se razvodi. Da između nje i njenog i dalje zakonitog supruga razvod neće proći mirno, govori i to što je ovu zvezdu "Granda" muž zajedno sa dvoje zajedničke dece izbacio iz stana u kojem su živeli.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Sanja Stojanović

Sanja je u međuvremenu iznajmila stan u kojem će u budućnosti živeti sa decom, ali pošto taj stan i dalje nije sređen i još nije useljiv, oni bi bukvalno ostali na ulici.

Da to tako ipak ne bude, Sanji je pomogao svekar koji je njenu decu i nju primio da žive kod njega dok ona ne sredi stan u kojem će u budućnosti živeti.

Da podsetimo, Sanja se i dalje nije zvanično razvela, ali je potupak u toku. Ova pevačica inače živi u Smederevskoj Palanci.

Inače, više puta smo pokušali Sanju da dobijem na nama poznati njen broj telefona, ali se ona nije javljala, tako da nismo dobili priliku da čujemo i njenu stranu ove afere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading