(VIDEO) Goca Tržan u šoku zbog Sare Reljić! Postavila joj ovo pitanje usred emisije, a onda je usledila burna reakcija bivše zadrugarke!

Autor:

Zabava

14.11.2019

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Autorka i voditeljka emisije "Magazin In" Sanja Marinković ugostiće u novom, spektakularnom izdanju četiri poznate dame.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Sara i Goca...

Naime, Sanja će o svim aktuelnim temama razgovarati sa ministarkom bez portfelja Slavicom Đukić Dejanović, voditeljkama Suzanom Mančić i Natalijom Simović, pevačicom Gocom Tržan i bivšom učesnicom rijalitija ''Zadruga'', Pinkovom zvezdom Sarom Reljić.

Tokom emisije, došlo je do manjih nesuglasica između Goce Tržan i Sare Reljić, a starijoj i iskusnijoj pevačici zasmetali su stavovi mlađe koleginice, sa kojima se nije slagala, pa joj je postavila sledeće pitanje:

- Koliko ti imaš godina, izvini? - upitala je Goca Saru, na šta joj je ona odgovorila:

- Imam 23 godine, ali sam pozvana u emisiju kao i ti - odbrusila je pevačica starijoj koleginici, a kako se sve završilo saznaćete ukoliko u subotu u 17 časova budite uz TV Pink.

RepublikaFoto: youtube.com/Pinkove Zvezde
Sara Reljić...

Ne propustite novo, uzbudljivo izdanje emisije ''Magazin In'' koje je na programu TV Pink u subotu, 16. novembra u 17 časova!

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading