Folk diva progovorila o porodičnim tajnama! Ceca: Veljka sam naučila da plače!

Autor:

Zabava

21.10.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetlana Ceca Ražnatović prvi put je progovorila o porodičnim tajnama i otkrila da joj je bilo lakše da odgaja devojčicu nego dečaka. Pevačica je dala sve od sebe da napravi od svoje dece ljude na koje je danas ponosna, a Veljku, kojem sada sprema svadbu, ponavljala je uvek da se ne stidi svojih emocija i da i muškarci plaču.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Svetlana Ceca Ražnatović

Svetlana Ceca Ražnatović prvi put je progovorila o porodičnim tajnama i otkrila da joj je bilo lakše da odgaja devojčicu nego dečaka. Pevačica je dala sve od sebe da napravi od svoje dece ljude na koje je danas ponosna, a Veljku, kojem sada sprema svadbu, ponavljala je uvek da se ne stidi svojih emocija i da i muškarci plaču.

Naime, folk diva je otvoreno priznala da joj nije bilo lako da od svog sina ne napravi pekmeza, već pravog muškarca, posebno što je decu gajila sama bez njihovog oca Željka Ražnatovića Arkana.

 Svetlana: Lakše mi je bilo da odgajam devojčicu

- Moja deca su rasla bez oca. Ja sam im bila i otac i majka. Lakše mi je bilo da odgajam devojčicu. Ja sam joj bila model, ali kada je dečak u pitanju, bitno je da nisam napravila kmezavog muškarca. Veljko je odrastao sa ženama, a ja sam se borila da ne napravim pekmeza, već pravog muškarca - priznala je Ceca u emisiji "Magazin in" i dodala da je sinu stalno govorila da se ne stidi pravih emocija i da su i suze za muškarce.

RepublikaFoto: e-stock/S.Kostić
Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić

- Ja sam mu govorila: "Ljubavi, nije sramota plakati. Suze za to i služe. Bolje da plačeš i izbaciš sav taj bes nego da budeš isfrustriran". I muško i žensko treba da pokažu emociju. I, šta mu fali sada? Postao je normalan mladić, zdrav je i emotivno zreo - ispričala je pevačica.

Ljubavi, nije sramota plakati. Bolje da plačeš i izbaciš sav taj bes nego da budeš isfrustriran", govorila je folk diva sinu

Ceca je iskoristila priliku tokom gostovanja i da napravi retrospektivu proteklih 35 godina, pa objasnila šta se to kod nje promenilo.

- Ogromna je stvar u iskustvu. Ja sada kada napravim neku životnu retrospektivu sa 35 godina i sada kako razmišljam, to je dijametralno suprotno od onoga pre - rekla je pevačica, pa je objasnila šta se to u njenom životu izdešavalo za godinu dana.

- Procvetala sam za tih godinu dana. Prosto to kada pričaš ovim mladim generacijama, oni te belo gledaju ili gledaju kroz tebe. Sada tako razmišljaš, a za tri godine ćeš potpuno život gledati drugačije. Sve se menja jer ta zrelost i iskustvo to čine - otvorila se buduća baka Svetlana

Foto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ

Ceca za sedam meseci postaje baka!

Naslednik najveće balkanske zvezde Svetlane Ražnatović Veljko Ražnatović i njegova verenica Bogdana Rodić u prošli utorak su saznali da će za sedam meseci postati roditelj. Njih dvoje su radosne vesti o prinovi prvo saopštili folk zvezdi koja je u početku bila u neverici, a onda se svima pohvalila da će uskoro postati baka. Ono što sve zanima jeste pol bebe, koji će se otkriti za četiri nedelje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading