HIT NAD HITOVIMA! Zoki Šumadinac Firer: Nećete verovati koliko učesnik Zadruge liči na vođu nacista

Autor: Republika

Zabava

10.09.2019

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako bi vam neko rekao da je moguće smisleno upotrebiti rečenicu u kojoj se zajedno pominju vođa nacističke Nemačke i poznati učesnik rijalitija "Zadruga" - šta biste mu odgovorili? Da je sišao s' uma, da je "udaren mokrom čarapom", ili da pod hitno mora da menja doktora? Ipak, ne biste bili u pravu...

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/printscreen
Hitler kad je imao četiri godine i Zoki Šumadinac

Naime, na društvenim mrežama neko je primetio neverovatnu sličnost Adolfa Hitlera i Zorana Petrovića, daleko poznatijeg pod nadimkom Zoki Šumadinac.

Doduše, na fotografiji koja se proširila internetom, Hitler je slikan kada je imao četiri godine, ali to ni u kom slučaju ne menja stvar, pošto je sličnost između lidera Trećeg Rajha i pevača - naprosto neverovatna.

Čak bi se moglo reći da su Hitler iz vremena kad je imao četiri godine i Zoki Šumadinac toliko liče, kao -  kao što se kaže u narodu - "jaje jajetu".

Da li će, kada otkrije da likom podseća na Hitlera Zoki Šumadinac pustiti brkove kakve je imao vođa nacista, što mu mi svakako ne preporučujemo, ostaje da se vidi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading