Svi kolutaju očima kada je vide, neuredna je i neočešljana: Komšije ocrnile Lunu Đogani!

Autor: Scena

Zabava

29.08.2019

10:18

Pobednica "Zadruge 2", Luna Đogani, odmah posle superfinala uselila se u svoj novi stan i delovalo je kao da su je komšije dobro prihvatile.

youtube.com/Premijera Official
Ne vole je baš sve komšije... Luna Đogani

Međutim, nisu sve i neke komšije su je veoma iskritikovale iz istih razloga zbog kojih su je komentarisali u "Zadruzi", zbog nehigijene.

I dok su je neke komšije kritikovale, u frizerksom salonu koji Luna posećuje, kozmetičarka Ivona ju je nahvalila:

- Luna je naš redovan gost. Dolazi kod mene bar jednom mesečno na sređivanje noktiju. Radim joj klasične stvari, pedikir i “frenč”. Strpljiva je, ljubazna i fina. Pozitivna je veoma, uvek nasmejana i dobro raspoložena. Dolazi i sa majkom Anabelom, ali i sa Markom Miljkovićem. Uvek ostavi bakšiš - kaže Ivona, a potom otkriva kakva je njena veza sa Markom van očiju javnosti:

instagram.com/luna_djogani
Redovno posećuje sve salone i prodavnice u blizini zgradeu kojoj živi... Luna Đogani

- Ne znam šta se piše po novinama, ali njih dvoje deluju skladno i srećno. Stalno sede ispred salona sa Ilijom, lepo se druže i sve protiče u lepoj atmosferi.

Radnica iz poslastičarnice koja se nalazi tik do salona takođe ima lepo mišljenje o Đoganijevoj.

- Luna je moj čest posetilac. Stalno sede ona i Marko tu ispred salona koji drži njen drug, pa često svrate i kod mene. Kupuju kolače i kafu, a najviše sladoled. Fini su, ljubazni i ponašaju se kao sav običan svet - rekla je ona.

instagram.com/marko.miljkovic
Neke komšije obožavaju i Lunu, ali i Marka...

Konobarica Kristina iz obližnjeg kafića nije htela da se fotografiše, ali je bila raspoložena da priča o rijaliti zvezdi.

- Ona dolazi stalno kod nas, nekad sa Anabelom, nekad sa Markom. Fini su gosti, nismo imali sa njima nikakvih problema. Uglavnom piju kafu, alkohol nisu naručivali do sada. Moram da priznam da su galantni i da ostavljaju dobar bakšiš - priča ljubazna devojka i dodaje da su stvarno normalni i prizemni ljudi.

Komšinica koja živi u Luninoj zgradi kaže da je viđa samo u prolazu.

- Viđam je često kako šeta psa. Uvek bude u nekom opuštenom izdanju, nesređena kosa, trenerke, bez šminke. Mada ona ni u rijalitiju nije bila nešto uredna. Izgleda bez veze, iskreno. Meni ona nešto i ne smeta, ali primećujem da druge komšije nisu zadovoljne što se ona ovde doselila. Kad god prođe, prevrću očima - navodi ova žena.

youtube.com/Zadruga Official
Nemaju baš svi lepo mišljenje o njoj... Đoganijeva

Nasuprot njoj, druga komšinica je srećna što ona i Luna žive u istoj zgradi.

- Luna je divno dete! Gledala sam je u “Zadruzi” i podržavala je. Srećna sam što se doselila ovde. Šta god joj treba, tu sam za nju. Nisam čula do sada da se svađa sa Markom, iskreno da vam kažem - priča ona.

Komentari (5)

Loading
cica

29.08.2019 12:57

Niko nije lose rekao od 5 intervjuisanih osoba iz komsiluka. Samo je jedna komsinica koja ocigledno ne voli Lunu rekla lose o njoj! Naslov je nekorektan!

Tigar

29.08.2019 14:00

Svi znamo da Luna nije spremna da održava svoj stan i priprema sebi hranu. Znači nije spremna za život.

Suzana

29.08.2019 22:04

@Tigar - U Zadruzi hranu joj Marko pripremao. I prao veš i posudje. Ona samo ručkala i odlazila u krevet da ga čeka.

Mišo

29.08.2019 22:23

Luna nije spremna za samostalni život ni za život u braku. Njoj je potrebna služavka da bi funkcionisala.