Đurićeva menja Bojanu Ristivojević: Tamara postaje zaštitno lice TV Hepi

Autor:

Zabava

10.08.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Đurić postaje zaštitno lice televizije Hepi i voditeljka najpopularnijih emisija u ovoj televiziji. Ona dolazi na mesto dugogodišnje voditeljke Bojane Ristivojević, koja više ne radi na ovoj televiziji.

RepublikaFoto: youtube.com/Novo jutro
Tamara Đurić...

Kako izvor blizak produkciji navodi, Tamara će u potpunosti zameniti voditeljku Bojanu i vodiće sve emisije koje je nekada popularna voditeljka vodila.

- Tamara je već bila na razgovoru i načelno su postigli dogovor, ostaje samo da krenu probna snimanja da bi se novopečena voditeljka malo ispraksala. Njoj ovo neće teško pasti jer je Tamara veoma inteligentna i brzo se uklapa u date situacije, a i retorički je vrlo sposobna. Čelnicima televizije je ona bila najbolja za tako nešto i odmah su kontaktirali sa njom. Tamara je neko vreme razmišljala, ali je ponuda bila više nego isplativa i prihvatila je njihov predlog. Sada je ostalo samo da utanače datum početka rada i emitovanja emisija - tvrdi naš izvor.

RepublikaFoto: prntscrin happy
Bojana Ristivojević...

Kako bismo proverili ove navode, kontaktirali smo sa Tamarom, koja nam je kratko rekla da o tome ne može da priča, ali je potvrdila da pregovara sa Hepijem o eventualnom angažmanu.

- Tačno je, bila sam na razgovoru, a što se tiče vašeg pitanja vezanog za vođenje emisija i ostalo, mogu da vam kažem samo da detalje ne mogu da iznosim zasad - rekla je Đurićeva.

Bojana vodi "Zadrugu 3"

Bojana Ristivojević još uvek se nije javno oglasila povodom toga gde će nastaviti svoj voditeljski posao. Međutim, spekuliše se da će biti novo pojačanje na Pink televiziji, i to da će voditi najgledaniji rijaliti-šou "Zadrugu 3".

- Bojana će biti jedna od voditeljki rijalitija "Zadruga". Ona se sada odmara za nove poslovne poduhvate i novu sezonu ovog rijalitija - rekao je izvor blizak voditeljki.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Veronika Star

10.08.2019 04:19

Ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha....

vesna

10.08.2019 21:43

Da li ce da vodi sa makaronama ili bez makarona?