Andreana rađa dete oženjenom!

Autor:

Zabava

30.07.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica Andreana Čekić posle kratkog odmora u Grčkoj ponovo vredno radi i nastupa, a posle brojnih medijskih napisa, uglavnom negativnih, budući da je uplovila u vezu sa oženjenim Markom Miloševićem, odmor joj je bio preko potreban.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/andreanacekic
Andreana i Marko...

Iako je osuđena od brojne publike, Andreana je priznala da je sada konačno srećna, ispunjena i zadovoljna, ali i da bi volela da uskoro dođe i prinova.

- To je to, pretpostavljam da se to i vidi, ja se barem tako osećam. Da, volela bih i da dođe prinova, mi radimo na tome i ja se nadam da će biti uskoro (smeh), takođe bih volela da liči na tatu - poručila je Andreana.

RepublikaFoto: e-stock
Andreana i Marko, srećno zaljubljeni...

Podsećamo, Andreana je pre nekoliko meseci započela vezu sa Markom Miloševićem, koji je do tada bio njen poslovni saradnik, a javnost je iznenadio podatak da je on oženjen i ima dete. Njegova supruga Marina tvrdi da joj je Andreana otela muža, dok je Andreana za medije izjavila da je njegov brak bio gotov pre nego što je ona uplovila u njegov život. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Suza

30.07.2019 07:35

Andreana rasturila svoj brak. Pa rasturila njegov brak, Pa pokušala da "otme" njegovu ćerku poklonima.