Karleuša ćerkama kupila pola prodavnice igračaka

Autor:

Zabava

08.09.2017

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati par Jelena Karleuša i Duško Tošić organizovao je rođendansko slavlje ćerkicama Atini i Niki u popularnoj prestoničkoj igraonici, iako Duško nije bio prisutan potrudio se da njegovim princezama ništa ne zafali.

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar
Jelenine ćerke rođene su na isti dan 7. septembra samo sa godinom razlike

Kako saznajemo, pevačica je pre žurke odvela svoje dve mezimice u prodavnicu dečjih igračaka i kupila im sve što su poželele. Naime, Atina i Nika su imale više rođendanskih želja, a Karleuša se potrudila da im ih sve ispuni i uopšte nije štedela.

- Rođendanska euforija počela je još od ranog jutra. Čim su ustale, krenule su u odabir poklona, a Jelena je kupila pola prodavnice igračaka! Atina i Nika nisu mogle da se odluče, pa je Karleuša na kraju pristala sve da im kupi. Pogotovo što su njene devojčice inače veoma skromne. Nakon toga su se uputile kući, da se spremaju za proslavu. Devojčice su izrazile želju da slave u istoj igraonici kao prošle godine, a roditelji su im i tu želju ispunili - otkrio je izvor blizak pevačici za Srpski telegraf.

Podsećamo, Jelena je ćerke rodila na isti dan, 7. septembra, samo sa godinu dana razmaka. Prva je na svet, 2008, došla Atina, koja je dobila ime po grčkoj boginji mudrosti, hrabrosti i pravičnosti, a 12 meseci kasnije rođena je i Nika, nazvana po grčkoj boginji pobede.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading