Šabanova udovica van sebe: Porodicu Šaulić zadesila još jedna tragedija!

Autor: Mediji, Republika

Zabava

17.06.2019

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mihajlo Šaulić obišao je grobno mesto svog pokojnog oca Šabana Šaulića za Duhove, odnosno letnje zadušnice.

RepublikaFoto: e-stock agency
Mihajlo Šaulić...

On je u ime cele porodice izašao prošle subote da obeleži sećanje na kralja narodne muzike, pa je tom prilikom upalio sveće i doneo cveće.

Nažalost, kako beogradski mediji saznaju, porodica Šaulić doživela je pre četiri dana još jedan gubitak, zbog čega su u žalosti. Naime, Šabanovoj udovici Gordani umrla je majka, pa su njene ćerke i sin ponovo bili podrška jedni drugima u teškom trenutku.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Preminula joj majka, Goca Šaulić...

Ildina, Sanelina i Mihajlova baba bila je bolesna, a poslednje dane života provela je u staračkom domu. Najuža porodica ju je stalno obilazila, a nije tajna da je Gocina majka obožavala svog zeta Šabana.

Ova godina evidentno je preteška za porodicu Šaulić, ali oni bez obzira na to dostojanstveno podnose bol koja ih je snašla.

RepublikaFoto: Promo foto
Šaban Šaulić...

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dejan

20.06.2019 09:48

Mnogo mi je žao jedan od retkih ljudi na ovoj estradi koji je nešto vredeo i koji je odoleva o šund i kič saučešće porodici