Kija muvala Teodosića pred bivšim!

Autor:

Zabava

28.05.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti-pobednica i pevačica Kristina Kockar proslavila je u nedelju uveče 30. rođendan, a kako Srpski telegraf saznaje, Kija je na sve načine pokušavala da privuče pažnju košarkaša Miloša Teodosića, pored kog je sve vreme igrala. Naime, Kockareva je žurku napravila prvo u svom stanu na Zvezdari, a veselo društvo se kasnije prebacilo u popularni prestonički splav "Money", gde su nastavili da se provode do jutra.

Foto: ST/N. MANDIĆ
Kija Kockar...

- Kija je napravila proslavu za svoje društvo povodom svog 30. rođendana, pa je na više mesta uživala sa svojim prijateljima. Kija je posle ponoći rezervisala separe na jednom splavu, gde se do jutra provodila, a sve vreme je pokušavala da flertuje sa Teodosićem. Košarkaš se na istom mestu smestio nedaleko od Kristine za šankom, gde je pio piće sa drugarima, a kad je primetio rijaliti-zvezdu u blizini, samo se nasmejao. Kiji se košarkaš, po svemu sudeći svideo, pa joj je prijalo što privlači njegovu pažnju, jer je često gledao u nju - priča naš izvor, koji se zatekao na licu mesta.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Kija Kockar, Miloš Teodosić iza nje...

Kako dalje saznajemo, sve to je posmatrao i sin poznatog beogradskog biznismena Osmana Karića Stefan Karić, kog je Kija takođe pozvala na svoj rođendan.

- Kristina je na svoj rođendana pozvala i bivšeg partnera Stefana Karića, sa kojim je i posle kratkotrajne veze ostala u dobrim odnosima. On je na žurki bio jedan od najveselijih zvanica, a Kristina je na društvene mreže neprestano objavljivala kako se društvo provodi u izlasku. Karić je video da je Kristini Teodosić privukao pažnju, ali joj je jasno stavio do znanja da mu to ne smeta, s obzirom na to da su oni odavno prekinuli svoju romansu - priča naš sagovornik.

Foto: instagram.com/kija_kockar__official
Kija i Stefan...

Kiji se košarkaš, po svemu sudeći, svideo, pa joj je prijalo što privlači njegovu pažnju, jer je često gledao u nju

Kockareva nije propustila priliku ni da se zahvali svima onima koji su joj na društvenim mrežama čestitali rođendan, pa je napisala podužu poruku na svom Instagramu.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Kija...

- Hvala svima na divnim željama. Sve sto je ružno ostavila sam iza sebe sinoć kad je sat otkucao 00.00. Verovatno ću u životu ostavljati ružne stvari iznova i iznova, ali to je život. On je sastavljen od lepih i prelepih stvari, i to treba ceniti. Hvala svima koji su došli da sa mnom proslave moj 30. rođendan. Prijatelji, muzika i vino - napisala je Kija na svom profilu.

Foto: e-stock/:R.RISTIĆ, Prntscrin Pink

Kija nije htela da zove Slobu!

Prethodni rođendan Kristina Kockar proslavila je u prvoj sezoni rijalitija "Zadruga", a tamo joj je među prvima čestitao sada već bivši suprug Slobodan Radanović, kog novopečena pevačica ovoga puta nije pozvala. Naime, ove godine od Slobe nije bilo ni traga ni glasa na Kijinoj proslavi, ali se sa sigurnošću za sada ne zna da li joj je pevač i nekadašnji supružnik čestitao rođendan. Sloba je sa Kristinom u rijaliitiju proslavio i obeležio ovaj za nju poseban dan iako je uveliko pored sebe imao ljubavnicu Lunu Đogani, sa kojom ju je prevario pred kamerama. Kockareva tada nije udaljila supruga sa svoje zabave prošle godine, ali je sada odlučila da ga na ovogodišnju neće zvati.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Jovan

28.05.2019 10:21

Pa povukla na mamu, iver ne pada daleko od klade! Voli mala zauzete, nije joj prvi put, a ta prevarena zenica smisljeno proslo je kod naivnog i umornog naroda!

Odgovori 2 13
Tamara

28.05.2019 11:53

JA NE VERUJEM....ONA MORALNA KIJA ZAVODILA OZENJENOG. VI NOVINARI, IZVINITE, ALI LAZETE.

Odgovori 11 2
Milojla

30.05.2019 06:53

@Jovan Anabela ti li si?