Lukasove žene seku vene!

Zabava

01.09.2017

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je doživeo ljubavni brodolom u braku sa Sonjom Vuksanović zbog njene navodne afere sa košarkašem Markom Jarićem, folk pevač Aca Lukas pokazao se kao fatalni zavodnik za kojim sve žene seku vene.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Lukas, srcolomac

Naime, otkako je sa suprugom u brakorazvodnom procesu, folker se bacio u promet, pa su mu u međuvremenu za utehu poslužile mnoge devojke - od zgodne Lozničanke Branislave Pašajlije do mlađane koleginice Ane Sević, s kojom je navodno obnovio staru šemu, u kojoj su tajno bili godinama.

PRŠTE EMOCIJE

Međutim, to mu očito nije pomoglo da preboli majku svoje mezimice Viktorije, koja je nedavno i spojila roditelje na svom rođendanu, tako da je porodica Vuksanović bar tog jednog divnog dana ponovo bila na okupu. 

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Sonja Vuksanović

Verovatno ponesena emocijama, ali i željom za dokazivanjem ko je prva ako ne i jedina, Sonja se nakon toga i na svom Instagramu pohvalila skupocenom torbom koju je dobila od pevača da bi svima stavila do znanja da je ona za Lukasa i dalje broj jedan. 

- Bar imam najboljeg bivšeg muža - napisala je Acina još uvek zakonita žena uz luksuzni poklon, čime je obelodanila da je on obasipa pažnjom kao da su i dalje u braku.

RADI SUJETA

Osim toga, Lukas je i sam u medijima istakao da mu supruga Sonja i dalje nedostaje iako smatra da od pomirenja neće biti ništa. To se izgleda nije svidelo Sevićki, koja je prilično iskompromitovana usled Acinog razvoda jer je obelodanjena i njihova romansa, ali nije reagovala dok joj na sujetu nije udarila Sonjina torba.

Baš tada je rešila da, nakon duže pauze, na društvenoj mreži objavi idiličnu fotografiju svoje porodice, ispod koje su usledili komentari fanova da niko i ništa ne može da rastavi tako srećan par. Ipak, bilo je i onih koji su ovakvu Aninu reakciju protumačili kao pucanje kontre Sonji, koja je ipak profitirala sa gučijevom torbom od 1.500 evra.

Uprkos tome što su nedavno u javnost isplivale poruke iz kojih se zaključuje da je Lazićeva žena luda za Lukasom, Sevićka je uspela da sačuva brak.

Ali,po svemu sudeći sujetu ne može da obuzda jer je, reklo bi se, i dalje dotiče kada vidi da Acino srce, bez obzira na sve, pripada Sonji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading