DARKO LAZIĆ PROGOVORIO: Kolege smeštaju Ani i meni!

Zabava

19.08.2017

05:36 >> 03:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Darko Lazić poslednjih nekoliko nedelja puni novinske stupce, a sve zbog afere njegove supruge Ane Sević sa kolegom Acom Lukasom

Foto: ST/V. LUKIĆ
Darko Lazić

Prvi put nakon svih dešavanja oglasio se i Lazić, koji za Srpski telegraf tvrdi da njemu i njegovoj supruzi neko od kolega opasno smešta jer im smeta očigledno to što je on, kako sam tvrdi, jedan od najtraženijih pevača kod nas.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Srećni Ana i Darko

- Devet godina sam član "Grand produkcije" i iza mene je nebrojeno mnogo nastupa u diskotekama, na svadbama, privatnim veseljima... Gde god da sam pevao jednom, pevao sam više puta, što je najbolji dokaz da kojekakve priče o meni nemaju veze sa mozgom - rekao nam je uznemireni Lazić, koji tvrdi da su priče o njegovom preteranom konzumiranju alkohola i problemima na nastupima zbog toga potekle iz usta sujetnih i ljubomornih kolega:

Foto: ST/V. LUKIĆ
Lukas

- Kako vreme odmiče, sve sam sigurniji da mi neko od kolega opasno smešta i plasira kojekakve priče o meni, jer im očigledno smetam, kao i moja žena. Ono što ja uradim najbolje je što umem, a očigledno umem čim radim ovoliko koliko radim. Posla mi ne manjka, a sve te priče o meni su očigledno nečije konstrukcije i režije kako bi me omalovažili. Međutim, narod zna šta je istina i zato sam već godinama jedan od najtraženijih pevača, mogu slobodno da kažem, a kolege neka slobodno nastave, ne obazirem se - kaže Darko. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading