Karleuša besna zbog porno snimaka Štefaneka i Kalinića: Zašto sam ja prošla gore od njih?

Autor:

Zabava

01.05.2019

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juče su se u javnosti pojavili eksplitnitni snimci Davora Štefaneka i Nikole Kalinića, koji su potvrdili da se nalaze na šokantnim snimcima. Danas se o njima skoro i ne priča, što veoma smeta pevačici Jeleni Karleuši.

Foto: instagram.com/karleusastar
Davor, Jelena i Nikola

Jelena se oglasila na Instagramu i jasno svima stavila do znanja da smatra da je više oštećena od dvojice sportista.

Podsetimo, ekscplicitne fotografije Jelene Karleuše pojavile su se u javnosti početkom godine i uzdrmale javnu scenu, te su se mogle i videti na svim naslovnicama, a ona je sada svoj bes iskalila na popularnoj mreži.

Foto: instagram.com/karleusastar
Jelena Karleuša

Podsetimo, nakon što su njihovi snimci objavljeni na internetu Davor se oglasio putem medija i poručio da je fotografije koje su osvanule slao bivšoj  devojci i da će slučaj prijaviti policiji, dok je Nikola okrenuo sve na humor uz komentar, "Ko hoće da čestita, nek čestita".

A možda njih dvojica nisu više toliko interesantni jer se nisu pravdali da imaju mladež na najintimnijem delu tela, već odmah sve priznali...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
janko

01.05.2019 15:34

Nije to isto.