Barselona piše istoriju Evrolige!

Autor:

Sport

01.05.2019

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški Klub Barselona večeras će biti na velikom iskušenju u istanbulu protiv Efesa, u meču broj pet četvrtfinalne serije.

Svetislav Pešić

Skor u seriji je 2:2 i pobednik susreta koji počinje u 19 časova, plasiraće se na F4 turnir koji će se održati u Vitoriji.

Ono što je zanimljivo kada je reč o tomu koji sa klupe predvodi srpski trener Svetislav Pešić je da će im ovo biti 463. meč u elitnom takmičenju, čime će izbiti na prvo mesto po broju susreta u Evroligi.

Španci su do ovog susreta bili izjednačeni na vrhu sa ekipom CSKA iz Moskve koji je odigrao 462 utakmice.

Barseloni će meč sa Efesom biti 463. u Evroligi

Lista top 10 izgleda trenutno ovako: CSKA 462, Barselona 462, Baskonija 457, Olimpijakos 457, Panatinaikos 450, Makabi 423, Real 413, Fenerbahče 407, Efes 407, Žalgiris 388.

Lada je reč o večerašnjem susretu, trener Efesa Ergin Ataman ima samo reči hvale za Pešićev tim.

- Imaju dobar tim, veoma iskusne trenere koje jako poštujem. Pobedili su nas igrajući čvrsto u prošloj utakmici. Sada je red na nas, da uzvratimo. Uz podršku navijača, igrajući onako kako smo igrali cele sezone, i iznad svega pametno, nadamo se najboljem - rekao je Ataman.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading