ANASTASIJA UČESTVUJE U TLZP!

Zabava

29.08.2017

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Producenti popularne emisije žele da Anastasija Ražnatović bude deo njihovog šou-programa.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Anastasija Ražnatović

Početkom 2018. godine trebalo bi da počne nova sezona emisije "Tvoje lice zvuči poznato", a kako se uveliko priča, producenti su već dogovorili saradnju sa nekoliko javnih ličnosti. U želji da naprave sto bolji šou, prva na listi produkcije bila je Anastasija Ražnatović, kojoj su, kako bi pokazali koliko im je stalo do njenog učesća, ponudili neverovatnih 20.000 evra.

S obzirom na to da je Anastasija talentovana kako za ples tako i za pevanje, zadaci koje bi imala u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato" sigurno joj ne bi teško pali, a jos jedna prednost jeste to što ima dosta slobodnog vremena, pa bi maksimalno mogla da se posveti probama i nastupima.

Kako se šuška, Ceca je vrlo za ćerkino ucesce u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato", pošto je humanitarnog karaktera, i mogla bi da pokaže koliko je talentovana.

Ipak, zvaničan odgovor od Ražnatovićeve jos nije stigao, ali ono sto je sigurno jeste da ne postoji nijedan razlog iz kog ne bi prihvatila ovakvu ponudu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading