CECU SESTRA NAPUŠTA POSLE 22. godine!

Autor: scandal.rs

Zabava

21.08.2017

09:03 >> 10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sestra balkanse folk dive Scetlane Cece Ražnatović, Lidija Ocokoljić posle 22. godine odlučila je da se odseli iy vile u Ljutice Bogdana!

Foto: ST/V. LUKIĆ
Ceca

Lidija će sa suprugom i decom posle više od dve decenije napustiti kuću u kojoj su živeli sa folk divom. 

idija je sa suprugom i Cecom tu odluku donela još pre tri godine, kada je i kupila kuću u blizini Belog dvora, tačnije u blizini Cecine vile u kojoj je živela od 1995. godine.

Radi se o velelepnoj vili, koja je po kvadraturi manja od one u kojoj živi Ceca, ima tri sprata, a koju Lidija zajedno sa svim članovima porodice polako uređuje i oprema, piše Scandal!

Nakon što Lidija sa porodicom napusti vilu u Ljutice Bogdana, i Ceca će, posle dužeg vremena, najverovatnije renovirati svoj dom u kom ostaje sa decom Veljkom i Anastasijom.

Foto: instagram.com/craznatovic_official
Ceca i Lidija

Međutim, s obzirom na to da Veljko većinu vremena provodi van Srbije, u vili će mahom biti Ceca i Anastasija.

Foto: instagram.com/craznatovic_official
Sad će kuću da renoviraju Tasa, Veljko i Ceca

 

Inače, razlog iz kog se Lidija sa porodicom seli iz vile jeste taj što će i njima i Ceci prijati komotniji prostor za život. Ipak, kako je Lidijina vila na svega nekoliko minuta od Cecine, nema sumnje da će i dalje veći deo dana provoditi zajedno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading