Tijana Ajfon doživela saobraćajku: Slupala skupoceni auto!

Autor:

Zabava

03.04.2019

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Tijana Ajfon slupala je svoj skupoceni auto, svojom krivicom i sada je primorana da vozi "fiću" umesto džipa!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Tijana Ajfon...

- Čuli ste svi da sam imala udes. Moji audi je nažalost stradao, ali mislim, srediće se. Ovo mi je samo zamenski auto, mi se sprdamo da je za pijacu, da pokažem ljudima da nisam ni isfolirana ni ništa, da mogu da budem kao sve devojke da mogu da vozim najobičniji auto koji nije džip, koji košta manje od 10.000 evra. Eto, samo sam pokazala da sam najobičnija devojka koja može da hoda ulicom i bez šminke - bila je iskrena Tijana.

Starleta je objasnila da na čuveno pitanje "odakle joj para" ona uvek odgovara kako bi bilo čudno da ih nema, jer je 4 godine provela u rijalitiju, a onda i "obrnula pare", pa su odatle i prihodi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jos jedna kombinacija koja mi se svidela sa stranice @butikstilfashion @butikstilfashion ???

A post shared by Tijana Tadic (@ticamaksimovic) on Mar 25, 2019 at 11:05am PDT

- Jako je velika šteta, ogromna, ja sam kriva, moja nepažnja. To se desilo zbog one operacije. Ja sam imala duks, i izvlačila sam neke stvari iz džepova, pošto ja ne nosim novčanik, jer mi je to baksuzno, ja sam baš sujeverna. A mene je nešto bockalo u stomaku, i ja dok sam izvlačila dokumenta.. Samo sam podigla glavu i videla auto ispred mene. I ja na kočnicu, međutim, ušla sam čoveku u gepek. Izašla sam iz auta i rekla sve je okej, ja sam kriva, platiću sve - ispričala je u jednom dahu Đurićeva. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Adam

05.04.2019 19:29

Nema slike udesa. Samo slike starlete kako se reklamira.

Đurđe

05.04.2019 19:32

Ne vidim nigde džip.