Dok se Ana Marija bori za pravdu, evo šta Vlada Stanojević radi po Las Vegasu!

Autor: Republika

Zabava

14.03.2019

13:15

Vladimir Stanojević, voditelj koji se nalazi na poternici jer je pretukao verenicu Anu Mariju Žujović, nimalo se ne obazire šta se dešava u Srbiji i kroz koji pakao prolazi Ana Marija zbog suđenja koji nikako ne počinje zato što Stanojević od skandala nalazi u Americi.

printscreen/youtube.com/RTV Pink Official
Ana Marija Zujović...

Naime, dok fitnes instruktorka vodi bitku za pravdu sa pravosuđem, advokatima i sudijama, Vladimir uživa u lagodnom i mirnom životu. 

On se oglasio na Instagramu i pokazao kako uživa u kafici i nimalo ga ne pogađa šta se dešava u Srbiji.

instagram.com/vladimirstanojevic
Vlada se pohvalio kako uživa...

  Podsetimo, u optužbi piše da je "Stanojević povredio oštećenu tako što je bez najave oko tri časa došao u njen stan i nakon kraće rasprave je udario otvorenom šakom po obrazu i oborio je na trosed. Kada je oštećena zaplakala i htela da ustane, on ju je oborio na krevet, nakon čega je oštećena uspela da pobegne u spavaću sobu. Sustigao ju je i oborio na krevet i seo preko nje i više puta je levom šakom stisnutom u pesnicu udario u predelu lica i glave dok je svojom desnom rukom držao njenu levu ruku kako bi je onesposobio da se brani. Tom prilikom joj je naneo tešku telesnu povredu u vidu preloma prednjeg i zadnjeg zida sinusa gornjovilične kosti sa desne strane i lake telesne povrede u vidu nagnječine sa krvnim podlivom u predelu ispod desnog oka, nagnječinu u jagodičnom predelu lica sa leve strane i nagnječinu sa krvnim podlivom veličine pet puta tri centimetra u predelu srednje trećine leve podlaktice".

instagram.com/vladimirstanojevic
Vlada Stanojević...

 

 

 

Komentari (0)

Loading