Dok se Ana Marija bori za pravdu, evo šta Vlada Stanojević radi po Las Vegasu!

Autor:

Zabava

14.03.2019

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Stanojević, voditelj koji se nalazi na poternici jer je pretukao verenicu Anu Mariju Žujović, nimalo se ne obazire šta se dešava u Srbiji i kroz koji pakao prolazi Ana Marija zbog suđenja koji nikako ne počinje zato što Stanojević od skandala nalazi u Americi.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com/RTV Pink Official
Ana Marija Zujović...

Naime, dok fitnes instruktorka vodi bitku za pravdu sa pravosuđem, advokatima i sudijama, Vladimir uživa u lagodnom i mirnom životu. 

On se oglasio na Instagramu i pokazao kako uživa u kafici i nimalo ga ne pogađa šta se dešava u Srbiji.

Foto: instagram.com/vladimirstanojevic
Vlada se pohvalio kako uživa...

  Podsetimo, u optužbi piše da je "Stanojević povredio oštećenu tako što je bez najave oko tri časa došao u njen stan i nakon kraće rasprave je udario otvorenom šakom po obrazu i oborio je na trosed. Kada je oštećena zaplakala i htela da ustane, on ju je oborio na krevet, nakon čega je oštećena uspela da pobegne u spavaću sobu. Sustigao ju je i oborio na krevet i seo preko nje i više puta je levom šakom stisnutom u pesnicu udario u predelu lica i glave dok je svojom desnom rukom držao njenu levu ruku kako bi je onesposobio da se brani. Tom prilikom joj je naneo tešku telesnu povredu u vidu preloma prednjeg i zadnjeg zida sinusa gornjovilične kosti sa desne strane i lake telesne povrede u vidu nagnječine sa krvnim podlivom u predelu ispod desnog oka, nagnječinu u jagodičnom predelu lica sa leve strane i nagnječinu sa krvnim podlivom veličine pet puta tri centimetra u predelu srednje trećine leve podlaktice".

RepublikaFoto: instagram.com/vladimirstanojevic
Vlada Stanojević...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading