Dragana: Vidić je mukica, bolje mu je da ne priča više o meni

Autor:

Zabava

21.08.2017

17:30 >> 16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stilista i modni kreator Saša Vidić neretko komentariše stajlinge naših poznatih ličnosti, a glavna na tapetu mu je folk zvezda Dragana Mirković. Vidić godinama komentariše Draganino oblačenje kao sramotno i najgore, a pevačica je odlučila da mu stane na put i javno se obračuna s njim.

RepublikaFoto: Promo foto
Dragana Mirković

Povod za Draganinu reakciju je to što je kreator nedavno ocenjivao pevačicin stajling, pa je za njene cipele rekao da izgledaju kao da koštaju tri dinara. Dragana je u jednoj emisiji istakla da je takvi komentari nimalo ne dotiču jer ne ceni njegovo mišljenje.

- Ne dotiče me zato što znam odakle dolaze ti komentari. Zašto jedna velika Verica Rakočević, jedan veliki Zvonko Marković, zaista divne kreatore imamo, zašto niko nikada nije pročitao od njih nijednu ružnu reč za moje oblačenje - rekla je Dragana.

Pevačica tvrdi da njegovi komentari ne nalaze podršku, već samo podsmeh publike koja ga proziva zbog ružnih reči o Dragani, te se zbog toga i sažalila nad njim.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Saša Vidić

- On mukica kad bi pročitao te komentare nikada više ni o kome reč ne bi rekao, a ne samo o meni - dodala je Dragana.

Ovim povodom pozvali smo i kreatora, ali je on ostao nedostupan za komentar.

Podsećamo, okršaj između Vidića i Dragane počeo je 2013, nakon što je Mirkovićeva u jednoj emisiji rekla da je Cecin glavni adut bujno poprsje, zbog čega je kreator reagovao, te na Tviteru napisao: "Kolika je ova DM, sledeći put da umesto ešarpe ogrne šatorsko krilo." Nakon toga je rekao: "Ona je perjanica lošeg stila i predvodnica nekog nazovi imidža. Kada sa toliko para izgledaš kao đubre, to je za mene fenomen." Već 2016. komentarisao je pevačicinu odevnu kombinaciju: "Džeksone, ti li si? Veoma lepa kombinacija ako imate 13 godina i takmičite se na izboru za mis Kasidola. Ova fotka pokazuje nam i kako bi pokojni Majkl Džekson izgledao maskiran u Zvončicu."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading