Samo da završim večeras: Vlasnik kluba u kom je Šaban poslednji put pevao otkrio pevačeve zadnje reči!

Autor: OTV Valentino

Zabava

24.02.2019

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić poginuo je 17. februara u Nemačkoj nakon teške saobraćajne nezgode, a njegova smrt veoma je teško pala članovima njegove porodice. Ipak, za njim žali i mnogobrojna familija, prijatelji, kolege, pa čak i vlasnici klubova u kojima je godinama pevao.

Foto: facebook.com/printscreen
Svi za njim tuguju... Šaban Šaulić

Poslednji nastup Šaban je održao u diskoteci u Disledorfu, u kojoj je pevao 30 godina, a vlasnik ovog objekta pojavio se na sahrani legendarnog pevača i otkrio detalje njihovog poslednjeg razgovora:

Foto: youtube.com/OTV Valentino
Vlasnik kluba u kom je Šaban poslednji put pevao...

- Trebalo je da slavimo 30 godina u martu. Nažalost, kralj nas je napustio, šta  da kažem... Najviše nam je žao što je na takav način otišao. On je veliki čovek, umetnik i prijatelj. Sećam se njegovih reči kada god bi došao: "Ivek, samo da završim večeras i odem sutra kući i zabacim pecaljku". To mu je bio život. Kruh pevački je veoma težak i toliko kilometara... nekada se mora desiti, nažalost - izjavio je vlasnik diskoteke u kojoj je kralj pesme poslednji put pevao.

Šaban Šaulić izgubio je život prilikom povratka s nastupa, a sahranjen je u petak 22. februara u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju. Iza sebe je ostavio suprugu Gordanu, sina Mihajla, ćerke Sanelu i Ildu, kao i unuke Luku, Unu i Emu. Osim porodice za Šabanom tuguje i njegova publika kojoj je ostavio veliki broj hitova, dok su mu kolege odale počast kao večitom kralju narodne muzike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading