SORAJA NA METI MANIJAKA: Hakovali joj profil na Instagramu i Fejsbuku!

Zabava

20.08.2017

19:41 >> 19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodni vikend obeležila je afera "haker", a meta internet stručnjaka bila je Soraja Vučelić, kojoj su hakovani profili na Instagramu i Fejsbuku.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Soraja

Buduća voditeljka rijalitija "Zadruga" pokušala je na sve načine da povrati ukradeni nalog na Instagramu, koji je pratilo više od 300.000 ljudi, ali bezuspešno jer je nakon nekoliko časova profil ugašen. Sorajina drugarica i takođe buduća učesnica Pinkovog rijalitija Ana Korać prva se obratila pratiocima sa porukom:

- Drugari, Sarin profil je hakovan. Ako vam budu pisali neke poruke, da znate da nije ona.

Nakon toga oglasila se i Soraja, koja je poslala jasnu poruku hakerima. 

- Profil mi je hakovan i pišu pretnje ljudima. Bićeš prijavljen policiji, bolesniku. Ko god te platio, pevaćeš tamo! 

Foto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Soraja Vučelić

Soraja za Srpski telegraf povodom svega kaže:

- Pretpostavljam ko stoji iza toga, čak su locirali IP adresu gde je poslednji put nalog bio aktivan i korišćen, tako da očekujte uskoro veliko iznenađenje. Znam da mnogima smeta onolika lepota na jednom mestu, pa su se ponadali dušebrižnici, ali kratko će im trajati to zadovoljstvo.

Soraji se osvetio bivši?

U krugovima bliskim Soraji aludira se na to da njen bivši dečko haker Miloš Čujović zvani Čujke stoji iza hakovanja njenog profila, a kao razlog se navodi to što Soraja nije želela da se vidi s njim nakon njegovog izlaska iz zatvora. Inače, Čujke je izdržavao kaznu zatvora zbog višemilionskih računarskih prevara, a 4. avgusta ove godine pušten je da se brani sa slobode uz jemstvo od 23.000 evra, navode mediji. Kako je Soraja izjavila, uskoro će se saznati ko stoji iza svega, pa ćemo videti da li je u pitanju osujećen muškarac ili pak neka ljubomorna žena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading