Nakon se*s skandala Jelene Karleuše: Bambi progovorio o aferi svoje žene sa Duškom Tošićem!

Autor: alo.rs

Zabava

23.01.2019

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni fudbaler Zoran Tošić priznaje da je šokiran informacijom koja se pojavila u medijima, a tiče se navodne afere njegove supruge Jovane s Duškom Tošićem.

RepublikaFoto: Starsport
Zoran Tošić Bambi

Muž Jelene Karleuše je, navodno, spopadao Bambijevu ženu, slalo joj poruke i poklone, a u jednom SMS-u napisao joj je kako je odabrala dobro prezime, ali je pogrešila s imenom.

Duško je, navodno, aludirao na to što se njegov kolega i on isto prezivaju. Zbog ovih poruka, Jelenin muž je umalo dobio batine, tvrde pojedini mediji.

Na ove informacije, Zoran Tošić Bambi nije ostao imun, pa je za "Alo!" otvorio dušu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoran Tosic (@tosiczoran7) on Jan 5, 2019 at 3:09pm PST

- Sa Duškom sam u fenomenalnom odnosu i gluposti su da sam hteo da ga bijem. Što se tiče toga da mi je muvao suprugu, znao bih da je tako i nemam komentar na tu priču, niti ću takvoj priči davati na značaju - rekao je on i nastavio:
RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Duško Tošić

- Ako se Jovani moje kolege udvaraju, budite sigurni da ću biti u to upućen i da me to apsolutno ne brine. Svako radi kako misli da treba. Ni sa kim od kolega nikada nisam imao problem, a Duška smatram dobrim dečkom i želim mu sve najbolje. Tuče i skandale vas molim da ne povezujte sa mnom, ja nisam taj tip čoveka - rekao je Bambi i dodao da on vodi drugačiji način života.

- Nikada nisam voleo skandale i uplitanja u sukobe s kolegama. Bavim se sportom, ne aferama! Gledam svoj život, svoju porodicu, karijeru i ne zanima me šta se dešava u tim estradnim vodama, kojima, ponavljam, ne pripadam - rekao je fudbaler.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
moravka

23.01.2019 21:21

Pa ovi vise neznaju ko koga.