BOJANA RISTIVOJEVIĆ FURA BIVŠEG DEČKA ANE NIKOLIĆ!

Zabava

16.08.2017

05:40 >> 05:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka rijalitija "Parovi" Bojana Ristivojević do sada je krila svoj emotivni status. Prvi put javnosti je otkrila da je u vezi, i to sa beogradskim biznismenom, bivšim dečkom Ane Nikolić, Milinkom Mikicom Filipovićem.

Foto: Privatna arhiva
Bojana i Mikica

Naime, atraktivna voditeljka Hepi televizije nikada nije pričala o svom privatnom životu, a shodno tome, o njenim ljubavnim izborima malo se znalo. Ristivojevićka je u javnosti konačno pokazala svog izabranika, te potvrdila da je u srećnoj vezi. Bojana i Mikica su već neko vreme zajedno i više ne žele da se kriju, te su na internetu osvanule fotografije na kojima je uslikan mladi par koji sedi u jednom prestoničkom lokalu.

Foto: Promo foto
Romansa između Ane i Mikice nije dugo trajala

Milinko Mikica Filipović se bavi privatnim biznisom, a u tabloidima se prvi put pojavio kada je bio u vezi sa pevačicom Anom Nikolić. Romansa između Filipovića i pop zvezde trajala je samo tri meseca, nakon čega su raskinuli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading