ISKRENA BRENA: Letovala sam na Savi, moji nisu imali para za more

Autor:

Zabava

14.08.2017

09:14 >> 09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda Lepa Brena uvek je otvoreno pričala o svom odrastanju u skromnim uslovima i nedostatku novca za osnovne potrepštine. Iako joj nije bilo lako, Brena tvrdi da je to najsrećniji deo njenog života, te se prisetila svega što su roditelji uspeli da joj pruže.

Foto: instagram.com/lepabrenaa
Lepa Brena

- Kupala sam se na Savi jer moji nisu imali za more. Nismo imali klimu, nismo imali ni ventilatore. Neka debela seoska ladovina bila je rešenje. To je bio period kada nismo imali para, ali bili smo srećni i zadovoljni. Kada je tata kupio prva kola, počeli smo da idemo i na izlete - rekla je Lepa Brena u jednoj emisiji i dodala:

- Bilo nas je troje, pa sam ja poslednja dobijala garderobu. Vrlo često mi je majka prepravljala stvari moje sestre. Plakala sam kao kiša. Postigla sam dobre rezultate u školi i izborila se za svoje sopstvene krpice. Bila sam krupna i mnogo jače kilaže nego danas. Nikada nisam znala da sam ugojena dok nisam došla u Beograd, gde su mi rekli: "Ti si debela." Kasnije sam bila zahvalna mom rodnom Brčkom, koje me je čuvalo i mazilo. Kada sam ga napustila, shvatila sam da je svet surov - zaključila je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading