TANJA SAVIĆ NAPUŠTA MUZIKU: Pevačica progovorila o odlasku iz Srbije, odnosu sa roditeljima i tome zašto se ne druži NI SA KIM sa estrade

Autor: Telegraf.rs

Zabava

04.08.2017

08:53 >> 08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica priznaje da se mnogo dvoumi oko toga šta će sa svojom karijerom, te da li će napustiti i Srbiju i zauvek otići u Australiju.

Foto: instagram.com/tanja_savic_private
Tanja Savić

Kada se pojavila na estradi, Tanji Savić su najveća imena iz posla prognozirala ogromnu karijeru. Pored toga, Tanji se i posrećilo, pa je odmah dobila nekoliko hitova koji se pevaju i danas, a ljudi su je mnogo zavoleli i nastupala je po nekoliko dana nedeljno. Međutim, onda se sve promenilo. Tanja je postala pevačica za koju se u poslednjih nekoliko godina najčešće vezivao termin "šteta", ppošto je, po proračunima mnogih, vrlo loše vodila svoju karijeru.

 

Za tebe se stalno vezuju neki lapsusi, da li imaš tremu zbog toga od kamera?

- Pa i nemam, sve zavisi od sagovornika, da ti kažem. Mnogo znači kad me neko intervjuiše ko mi je ili bitan ili drag, ili simpatičan ili ima nešto što meni odgovara. Ali, ima i onih negativnih, nekako nam se energije ne poklapaju i onda ja stvarno lupam, iz tog razloga veruj mi.

 

Kako provodiš leto u Beogradu?

- Kada sam u Beogradu kod kuće sam uglavnom radnim danima, vikendom radim.I tako, stalno u krug, ništa se ne dešava. Nema novih pesama, nazžalost. Imam neke ponude ali sve je to - onako, nije mi bas priraslo za srce.

Kako ti se dopadaju novi muzički žanrovi?

- Pa što se tiče mojih starih pesama ja sam želela da zadržim taj moj stil do skoro. Međutim, sa promenom vremena i generacije jednostavno nije išlo, morali smo da promenimo i muziku i tekstove. Nije uobičajeno da pevam pesmu koja se zove "Švaler" ili "Prostakuša", ali to je sve zbog moje publike. Mislim da to sad pije vodu, neki novi klinci slušaju novu muziku, muzika se sada više gleda nego sto se sluša.

Foto: instagram.com/tanja_savic_private
Tanja je uvek sa osmehom na licu

Tvoje stare pesme sa početka karijere se i dalje pevaju?

- Tako je, meni je samo žao što će se te pesme zaboraviti. Jednostavno, kada ih ne pokazuješ i kada se ne eksponiraš mnogo u javnosti malo si u senci. Trudim se da nisam dosadna, da me nema mnogo u medijima, zato što sam jedno vreme baš previše bila u medijima i okarakterisama sam kao neko ko je izlazio iz frižidrea. Iz tog razloga sam se malo povukla, gledam da snimam pesme da radim svoj posao onako kako znam i umem, a onaj ko me voli, voli me.

 

Mnogi misle da je udaja uticala na tvoju karijeru?

- Mišljenja su različita, ali jednostavano morala sam da se udam, morala sam da rodim decu i mislim da je to bilo baš pravo vreme. Sa 25 godina sam rodila svog prvog sina, mislim da kad je čovek mlad može da se ostvari lakše u ulozi roditelja, prosto ne znam da li bih sada imala živaca. Mora jedna strana da trpi, da li porodica ili karijera, tako da sam ja izabrala da karijera trpi. Malo se dvoumim po pitanju karijere i porodice,bas sam na nekoj lestvici... Previše sam vezana za svoju porodicu, previše sam emotivna, deca traže majku, a ja svaki put kad odem na nastup kažem sebi zašto nisam ovo vreme provela sa decom?

Da li te muž podržava da nastaviš karijeru ili da je prekineš?

- On je više da se vratimo tamo, tamo je rođen, tamo je živeo, deca su se tamo rodila... Tako da njih vuče Australija mnogo, a ja sam jedina koja konce vuče za Srbiju, pa ćemo videti ko će na kraju popustiti.

Mnogo se pisalo o tvojoj porodici i odnosu sa roditeljima.

- Ja sam mnogo kriva što se tiče tih priča plasiranih u medijima, jednostavno ja nisam ni demantovala, nisam ni potvrdila. Možda sam u afektu rekla nekad nešto što nije trebalo vezano za moje rodtelje, ali to su te godine, imala sam manje od 30 i sve mi je bilo oprošteno. Bila sam kod majke skoro sa decom,dva dana sam tamo provela, moja mama ima veliko dvorište tako da se deca lepo igraju. Bilo je i lepo vreme pa su se malo i kupala i tako.

Foto: instagram.com/tanja_savic_private

Sa kim se družiš sa estrade?

- Ni sa kim, nažalost. Došlo je vreme kada čak ni SMS ne razmenjujemo, ni ništa, bukvalno ništa. Prosto, tako se desilo. Što se mene tiče ja stvarno volim i druženje i moje kolege, ali, nekako, putevi su nam se razišli. Vidim da neke kolegnice koje su se udale, posvetile su se porodici kao i ja, pa moguće da je najviše zbog toga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading