Lazić se bahati po Seltersu: Darko maltretira pacijente, pušta glasnu muziku i okuplja društvo!

Autor:

Zabava

04.12.2018

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker se ponaša kao da je kod kuće i niko od njega ne može da spava, zbog čega će uprava lečilišta biti primorana da ga kazni ako se ogluši o upozorenja.

RepublikaFoto: Prntscrin
Uspešno se oporavlja...

Pevač Darko Lazić već šest dana boravi u banji Selters nadomak Mladenovca, a odmah po njegovom dolasku u ovo lečilište pacijenti koji se kao i folker nalaze na rehabilitaciji su izgubili neophodni mir. Naime, kako Srpski telegraf saznaje, Darko svaki dan nakon propisanih tretmana sluša glasnu muziku, a pored toga u apartman mu dolaze brojni prijatelji i verenica Marina Gagić, koji se do kasno u noć zadržavaju kod njega.

- Kada je Darko došao u Selters, pacijenti, koje uglavnom čine stariji ljudi, dočekali su ga uz reči podrške, a on je rekao da će se truditi da im pesmom olakša oporavak. Međutim, kako stoje stvari, Lazić je to uradio i bukvalno. Odmah nakon što se smestio u apartman, počeo je da pušta glasnu muziku, a ubrzo su kod njega pristigli mnogobrojni prijatelji i verenica Marina. Ostali pacijenti nisu zamerili Darku što je odlučio da proslavi dolazak u banju, ali niko od njih nije mogao da pretpostavi da će folker svaki dan praviti žurke u apartmanu - počinje priču dobro obavešteni izvor i dodaje da Lazić bukvalno maltretira ostale pacijente.

RepublikaFoto: instagram.com/gagicmarina
Verenica stalno sa njim...

- Darko se ponaša kao da je kod kuće, a ne u lečilištu. Pacijenti su navikli da nakon jutarnjih tretmana koji počinju u 7 sati ujutru i traju do 14 časova, kada je i ručak, legnu na spavanje, međutim, Lazić im svaki put prekine san glasnim turbo-folkom, koji mnoge iritira. Zbog toga je pre tri dana nekoliko pacijenata tražilo da razgovara sa upravom banje i prijavi Lazića. Oni su zahtevali da se Darko prvo opomene, a da, ako i dalje nastavi sa nedoličnim ponašanjem, bude izbačen iz banje. Takođe, pacijenti su tražili da se ograniči broj ljudi koji dolaze u posetu kod folkera jer im to, kako su uverili, dodatno narušava mir - tvrdi izvor i otkriva da Lazić zahteva od osoblja banje poseban tretman.

- Darko ne želi da se hrani kao ostali pacijenti. Svaki dan on pravi spisak šta će jesti narednog dana za tri obroka, koji mu se služe isključivo u apartmanu. Takođe, on je odmah po dolasku u banju zahtevao da bude sam sa fizioterapeutima tokom tretmana i da nema nikakav kontakt sa ostalim pacijentima - zaključuje izvor.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Seka

04.12.2018 09:44

Zemunska se spasila. Jadni bolesnici, medicinsko osoblje Seltersa. Za bahatost nema leka! Polako, sve ce se vratiti na svoje.

Odgovori 13 1
Tara

04.12.2018 14:15

Neka ga izbace pa neka se mami bahati.i tako ga je ona vaspitala . U zatvorsku bolnicu.

Odgovori 10 0
Časlav

04.12.2018 16:46

Greh je uznemiravati bolesne ljude u banji. Bahaćenje se nastavlja. Kako radi tako prolazi.