Rukometašice prebolele poraz, znaju kako dalje!

Autor:

Sport

03.12.2018

22:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rukometašice Srbije imaju dan odmora pred okršaj sa Danskom u trećem kolu grupe A na EP u Francuskoj, koji je na programu u utorak, 4. decembra od 21 sat. Tamara Radojević očekuje da će se ekipa oporaviti od teškog poraza od Švedske i ući u pobednički ritam.

RepublikaFoto: rss.org.rs
Ženska rukometna reprezentacija Srbije

Levi bek reprezentacije Srbije Tamara Radojević očekuje da se ekipa podigne nakon nesrećnog poraza u susretu sa Švedskom i nada se da daleko efikasnoj igri protiv druge selekcije sa skandinavskog poluostrva.

- Veoma je teško kada izgubiš onako kao mi protiv Švedske. Nisu nas nadigrale, već je naša realizacija glavni razlog poraza. Šta je, tu je, taj poraz ne sme da utiče na nas, jer nas već u utorak čekaju Dankinje. Imamo vremena za odmor, slobodan dan bez treninga, da pogledamo video i spremimo se. Odbrana je funkcionisala dosta dobro, samo da pogađamo u napadu. Moraćemo puno da trčimo nazad, to je sličan stil sa švedskim. Sve je u igri, još uvek bismo mogli i sva četiri boda da prenesemo u glavnu fazu- rekla je Radojević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading