OBLACI I KIŠA DANAS U SRBIJI! Sneg u OVIM krajevima, a evo kada nas očekuje razvedravanje!

Autor:

Vesti

14.03.2024

06:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Temperature će se kretati od četiri do 16 stepeni

OBLACI I KIŠA DANAS U SRBIJI! Sneg u OVIM krajevima, a evo kada nas očekuje razvedravanje!

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Na istoku i jugoistoku Srbije će danas biti umereno do potpuno oblačno, u brdsko-planinskim predelima povremeno će padati slaba kiša, a na visokim planinama sneg, saopštio je danas Republički Hidrometeorološki Zavod. 

Duvaće slab i umeren vetar, na istoku Srbije i u planinskim predelima povremeno jak, severozapadni, uveče i noću u slabljenju i skretanju na južni.

Temperature će se kretati od četiri do 16 stepeni, a krajem dana u većini mesta očekuje se postepeno razvedravanje. 

U Beogradu će biti umereno do potpuno oblačno, rano ujutro slaba kiša, a tokom dana uglavnom suvo. Vetar slab i umeren, severozapadni, uveče i noću u skretanju na južni, sa temperaturama od pet do 14 stepeni.

Najava RHMZ

U toku jutra i pre podneva umereno do potpuno oblačno na severu i zapadu uglavnom suvo, a u ostalom delu zemlјe mestimično sa slabom kišom. Na visokim planinama sa snegom - navodi se u najnovijoj najavi RHMZ.

Najtopliji Kruševac

U Srbiji je od jutros najtopliji grad Kruševac sa 10 stepeni. Sledi ga Negotin sa 9, kao i Loznica, Novi Sad, Beograd, Smederevska Palanka, Valjevo, gde je 8 stepeni.

Najhladniji je ovog jutra Kopaonik, gde je izmereno - 2 stepena.

Prema prognozi za danas, najtoplije bi trebalo da bude u Loznici, gde će živa u termometru dostići 16 stepeni, dok se u istom gradu sutra očekuje prolećnih 19. 


BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading